Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
má problém. Chtěl bych se co nejdřív dostat do lepšího klubu (nejlépe prvoligového). Problém je v tom, že hraju je Krajskou 1.A třídu... Trenér mi řekl, že mám talent a že bych s tím měl něco dělat. Doma trénuju posiluju, snažím se a mám všechny hráčské předpoklad (pro záložníka). Zrchlení, přihrávky, střely, kondičku, atd. Od vás, bych potřebooval poradit, co mám dělat, aby si mě někdo všimnul. Je mi 14 let... Předem díky a zatím nashle
Musíš nějak ty kluby zaujmout a mít peníze, protože o tom dnešní mládežnický fotbal je. A ještě musíš mít hodně času a dobře zvládat školu, protože se nedá předpokládat, že pokud si tě vybere nějaký prvoligový klub, tak to budeš mít za rohem. Jeden kluk od nás hraje na střídavý start v Hradci a dojíždí tam jednou týdně, ale i to ho hodně vysiluje. Rozhodni se svobodně, ale měj na paměti, že většina hráčů v tvém věku, kteří jsou dobří, tak často nehrají ani divzi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.