Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se mám dostat do lepšího klubu?

Od: fosfik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

má problém. Chtěl bych se co nejdřív dostat do lepšího klubu (nejlépe prvoligového). Problém je v tom, že hraju je Krajskou 1.A třídu... Trenér mi řekl, že mám talent a že bych s tím měl něco dělat. Doma trénuju posiluju, snažím se a mám všechny hráčské předpoklad (pro záložníka). Zrchlení, přihrávky, střely, kondičku, atd. Od vás, bych potřebooval poradit, co mám dělat, aby si mě někdo všimnul. Je mi 14 let... Předem díky a zatím nashle :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A v jakým sportu? :D

fosfik*
11.12.12 18:33
hodnocení

fotbal :-D

ladaadal*
hodnocení

0x

Ve fotbale se sice nevyznám, ale syn hraje florbal a tam jezděj jednou ročně na krajský výběry. Nominuje (dá-li se to tak říct) je přímo trenér a v kraji si pak vybíraj, koho zkusej přetáhnout.

fosfik*
hodnocení

Tak to u nás ne :(

radce*
hodnocení

0x

Musíš nějak ty kluby zaujmout a mít peníze, protože o tom dnešní mládežnický fotbal je. A ještě musíš mít hodně času a dobře zvládat školu, protože se nedá předpokládat, že pokud si tě vybere nějaký prvoligový klub, tak to budeš mít za rohem. Jeden kluk od nás hraje na střídavý start v Hradci a dojíždí tam jednou týdně, ale i to ho hodně vysiluje. Rozhodni se svobodně, ale měj na paměti, že většina hráčů v tvém věku, kteří jsou dobří, tak často nehrají ani divzi.

artik*
hodnocení

0x

jak dlouho hraješ a proč jsi nešel rovnou do nějakého klubu co má dobrou základnu? Nyní se už špatně dostaneš někam jinam . Jestli jsi tak dobrej jak píšeš , je divný , že si tě nikdo nevšiml .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]