Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
moc prosím někoho o radu..Je mi 38let, měřím 180cm a vážím 78kg..Vždy jsem měla váhu kolem 66kg...Chci se na ní dostat zpátky, protože jsem taková nějak oplácaná...Můj problém je - že mám hubené lýtka ale pak se rozšířuji směrem do ,V,..Silnější stehna, boky bříško a jsem dost mohutná v horní části těla..Ruce, záda mám široká atd...Nebývala jsem taková, byla jsem vždy souměrná a štíhlá..Mám doma orbitrek, ale do cvičení se musím ¨nutit :- Ráda bych prostě dala dolů právě v té horní partii...Myslíte že orbitrek je na to vhodný?
jinak mám¨doma celkem kvalitní stepper, rotanu, činky a 1,5 kg...
také užívám pravidelně syrovátku před během a po cvičení na orbitreku-Snažím se 10 minut zahřát, pak stepper asi 15-25 minut s přestávkami, samozřejmě a znovu orbitrek, ale s přestávkami..Nevydržím cvičit nepřetržitě hodku a víc..
Moc děkuji za případné odpovědi...Jsem z mé postavy zamindrákovaná, i když mi lidi říkají, že¨jsem hubená Ale v plavkách jsem jak rosol
12 kg dolů je dost a chce to rozložit tak do půl roku, aby to bylo trvalé. Cvičení a posilování je fajn, ale důležitý je hlavně správný a pravidelný příjem všech živin. Žádné drastické diety a pod, ale začít nad stravou přemýšlet, jíst minimálně 5x denně po menších dávkách. Přijímat dost zeleniny, ale hlídat si i dostatečný příjem bílkovin a tuků a trochu tlumit sacharidy. Ještě nezapomínejte na pitný režim. Držím palce ať se to povede, spousta dobrých tipů je na stránkách STOBu, není to určeno pouze obézním lidem, ale každému, kdo chce zhubnout i jen pár kilo a nebo si váhu udržet a žít zdravěji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.