Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karnitin, L-Carnitin. Funguje/Placebo?

Od: kopretinka* odpovědí: 4 změna:

Názory lidí na tento produkt se liší. Někdo tvrdí, že je to super spalovač, jiní že je to jen placebo efekt. Máte s ním nějaké zkušenosti? Zaznamenali jste úbytek tuku, příp. jak velký, za jak dlouho, s jakou zátěží.*bezim* Díky *slunce*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

L-carnitin a spol opravdu fungují..jen to nesmí být jejich kopie za levnocha na co češi slyší..snadno to lze vyzkoušet na jedincích kteří se prakticky při sportu nepotí, carnitinu se potí úplně každý..

kopretinka*
hodnocení

Je ale pocení skutečný důkaz toho, že karnitin spaluje tuky? :D Třeba způsobuje všechno možné, vč. pocení, avšak tuk ubývat nemusí... Bylo by fajn, kdyby někdo sledoval svůj úbytek tuku za měsíc. Dnešní digitální váhy mají již vcelku citlivý mechanismus :)

mark*

L-carnitin stimuluje chemické reakce v organismu. Když cvičíš dostatečně dlouho na to, aby tělo začalo spalovat tuky a vezmete si k tomu l-carnitin, opravdu spálíš více tuků, protože l-carnitin urychlí chemickou reakci spalování dlouhomolekulových mastných kyselin. Je to ale jak se vším ostatním. Napřed Ti stačí jeden ibalgin, pak dva a nakonec minimálně tři atd. Do začátku dobrý, ale raději bych po čase volil levnější alternativu - správnou stravu.

hodnocení

0x

Tak kolem roku 1995 jsem vážil 105 kg bylo mi 22 let a rozhodl jsem se zhubnout.Koupil jsem super fat burner založený na l-carnitinu a upravil si jídelníček.Jedl jsem častěji ale méně.Kuřecí maso,rýže,těstoviny a celozrný pečivo byly denně v menu.No a hlavně nějaký vytrvalostní cvičení ( ne činky) ,takže jsem začal jezdit na kole až jsem bez něj nemohl bejt :) .

Zhubnul jsem na 78 , vyrýsovaly se svaly ,žíly byly snad všude a bylo mi fajn.

Myslim že na tom L-carnitin měl svůj podíl ale hlavní je pohyb a úprava stravování. Ale na celej život,jinak zase naberete:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]