Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Activia musli vs hubnutí

Od: tomasekvojny odpovědí: 11 změna:

brej den prosím prosím mám takovej problémek, chtel bych se pokusit zhubnout pro mou slečnu to udelám rád:) ale potřebuju poradit jestli mužu každej den třeba jogurt activia-musli? je to moc vybornej jogurt než všechny ty ostatní activie:P dekuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

A proč byste nemohl? Hubnutí je hlavně o energetickém příjmu a výdeji, takže klidně si dejte i bůček, když to pak "vyběháte" :)

martinaa*
hodnocení

0x

Ja bych s tou activii kazdy den byla opatrna... ackoli v reklame ani jinde se o tom nic nerika, dlouhodobe uzivani activie muze zpusobit velmi neprijemne problemy s mocovym mechyrem, zanety a podobne...

claire*

To mě zajímá, mohla byste mi napsat, odkud tu informaci máte a více podrobností?

marenka*
Claire, jdu to hledat, ale kdyby se mi to nezdařilo, taky jsem to četla. Je to o tom, že příliš mnoho zdravých bakterií nakonec zničí všechny ty špatné, které tělo ale taky potřebuje. To jsem řekla hodně zkráceně. doplněno 05.02.11 15:35: Na této stránce to vidím jako poslední článek dole. noliporadna.cz/... ale dávám odkaz na celou tu stránku, protože vidím hodně zajímavé články. Jdu číst. ;)20.06.2010 16:32Je Actimel opravdu prospěšný?
claire*

No jo, taky jsem si početla. Jsou tam zajímavé věci, ale chce to trochu filtrovat... O té Activii stále nic, Mařenko? Já se po tom taky zkusím podívat, opravdu by mě to zajímalo.

martinaa*

Mam kamarady na LF Brno i ve nekolika institutech zabyvajicich se modernim lekarstvim, probiotiky a tak. Jednou za cas delaji nezavisle testy na konkretni vyrobky.

claire*

A publikují někde své výsledky? Vy jste psala, že to způsobuje záněty močového měchýře atp., zajímala by mne souvislost mezi tím. Nevíte, kde bych si jejich studie mohla přečíst?

martinaa*

Bohuzel nepublikuji, nebot se jedna prevazne o soukrome placene testy, a obcas proste udelaji test nahodneho vyrobku na trhu... myslim, ze to vychazelo jenou za mesic v nejakem brnenskem listu, ale uz by to melo byt stahle... jak psala marenka, ty zive kultury a podobne nakonec zahubi i nase prospesne bakterie. Musela byste vsak jist Activii kazdy den treba tri ctyri mesice... jeste se zeptam na nejake souvislosti:)

aaaaaaaaaaaaaaaaa

něco na tom bude, všimli jste si, že se v actimelu najednou přestalo vyskytovat to co x let. Roky tam byl nějaký imunitas, najednou je tam defensis nebo obráceně.

ekonomika.idnes.cz/...

martinaa*

Ono totiz actimel nema absolutne nic spolecneho s nejakou imunitou, a proto jim zakazali pouzivat L-casei immunitas - protoze je to nesmysl. Proto se ted jmenuje Defenssis:)

claire*
hodnocení

0x

Pokud chcete zhubnout, hlídejte si obsah tuku v potravinách - u tohohle jogurtu to je myslím do 3%, to je v pořádku. Vybírejte si jogurty do těch 3%, mléko polotučné (1,5%) a sýry do 30% tuku v sušině. A cvičit, cvičit, cvičit, jinak natrvalo nezhubnete ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]