Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prsní a břišní svaly vs cvičení

Od: sosak odpovědí: 5 změna:

Zdravim, jako malej jsem byl hodně hubenej pak kolem 6,7 třídy jsem dost ztloustl a teď když sem v 9.tý třídě se dost vytahuju takže to vypadá jako kdybych zhubl. Řekl jsem si že tomu pomůžu a tak jsem omezil jídlo a cvičím sedy-lehy na přístroji asi tak 60x za večer. Moje "pneumatiky" se nijak nezmenšili a tak bych se chtěl zeptat na efektivnější způsob cvičení. Taky mám prostě "kozy" neni to nijak tragický ale prostě tam ten tuk je. Možnost jak cvičit bench nemám a tak se ptám jestli se dá cvičit na prsní svaly taky jinak. A celkově jestli máte nějaký rady na zhubnutí sem s nimi díky Sosák. ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackshadow
hodnocení

0x

Ahoj Sosáku,

nikdo není jako ze škatulky, ale pokud chceš napomoct metabolismu tak tady je pár rad...

co se týká sed-lehů, nejsou zrovna moc efektivní. Stává se, že po několika týdnech vidíš jak tuk ustupuje, ale ve finále se usazuje někde jinde. Navrhuji dělat sklapovačky - angličáky a prokládat je klikama. Určitě zesílíš a podepíše se to i na vzhledu. Taky je dobré, dělat si procházky nebo jít běhat. Nemusíš dělat atletické výkony,aby bylo vidět, že si shodil nějaké to kilo.

Vše je ze 70% o stravě, takže by jsi se měl vyvarovat smařeným sýrům, hamburgerům no prostě jídlu hodně smaženému... určitě ti ho nikdo nezakazuje, ale pro lepší výsledek, bys ho měl omezit...

horis*
hodnocení

0x

Jak zaznělo, běhání, jízda na kole, plavání vše v 70% zátěži tvého maxima...spíše dbej an vytrvalost. S čím nesouhlasím, je tvá snaha o velké posilování...když už se chceš mrzačit, tak to alespoŇ kompenzuj-v případě posilování břicha zapojit i posilování zad, v případě prsních svalů zapoj svaly na lopatkách a kolem.(obecně s edoporučuje nepsoilovat ve vývinu...jsi moc mladý na posilování a mohlo by se to podepsat na tvém zdraví až zestárneš..třeba tak koelm 20-30roky)

mark*

100%ně souhlas, v takovém věku pouze cviky s vlastní vahou a rozhodně se nezaměřit jen na jednu svalovou partii, když cvičíš břicho a prsa, musíš i záda, když biceps, musíš i triceps a stejná úměra platí i v případě horní vs dolní polovina těla. Jinak je všeobecně známé, že výrýsovaných břišních svalů dosáhneš z 90% dietou, resp. správnou stravou, tak jako kulturisti když hubnou a odvodňují se na závody, viz.: google.cz/...

23*
hodnocení

0x

Tady máš odkaz na docela dobrý video, když přizpůsobíš jídelníček a budeš pravidelně cvičit... ;)

dropoff
hodnocení

0x

Hubne se tím že upravíš -stravu- a začneš s kardio cvičením. Sniž sacharidy, přestan žrát sladký a začni třikrát do týdne běhat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]