Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jídlo po posilování

Od: ivankajoj* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně posilování. Každý den posiluju na břišní svaly a před posilováním nejím nic 2 hodiny a zajímalo by mě, jak je to s jídlem po posilování? Vím, že po posilování by se nemělo jíst alespoň hodinu a nemělo by se jíst nic, co obsahuje cukry nebo tuky. Zajímalo by mě, jestli bych po tom mohla pít alespoň mléko? Případně i s müsli? Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardino555*
hodnocení

0x

www.ronnie.cz

nicknevim*
hodnocení

0x

posilováním vydáváte energii kterou po tom musíte přijmout takže po posilování se cca dejme tomu najíte jídlem který obsahuje dostatek sacharidů...nevím dejme tomu rýže a dobré maso...pak za 2 hodiny nějaké bílkoviny a pak před spaním ne moc jídla ale takovou lehkou kombinaci bílkovin a sacharidů. Jinak se mi moc nezdá to denní cvičení břicha, jestli tím chcete schodit v pase tak to už je dávno vyvrácené. Tuk se schazuje komplexně z celého těla, nelze to jen lokálně. A je vždy dobré cvičit tělo celé aby se harmonicky vyvíjelo, jenom břicho je blbost tak trochu :) Cvičit 3x až 4x týdně. O tom stravování se hodně vzdělejte to je velice důležité a je toho o tom všude spousty. :)

nicknevim*
hodnocení

0x

pro mladou slečnu je snad úplně nejlepší chodit běhat a budete překvapená jak se u toho zapojuje břicho a jak krásně zeštíhlíte

doplněno 04.02.13 20:24:

najděte si někde které potraviny jsou bohaté na sacharidy a které na bílkoviny a které na vlákninu. bílkovina slouží jako stavební látka pro svalovou hmotu ale musí k tomu mít energii ze sacharidů. vitamíny a pitný režim je pak samozřejmnost *bezim**palec*

ivankajoj*
hodnocení

Nicknevim: Tak já mám právě trošku větší břicho, jinak stehna a hýždě mám v pohodě. Tak jsem si myslela, že když se zaměřím jen na tu jednu část těla, tak by mi to nemuselo uškodit. Potřebovala bych zpevnit jen ty břišní svaly.. Všechno ostatní je celkem v pohodě :)

nicknevim*

No přesně to jsem si myslel. Takhle se cvičilo v 70.letech před 40 lety. Dneska se na to naštěstí kouká lépe. Ano cvičením břicha skutečně břicho krásně posílí ale musíte odbourat ten tuk který ty svaly kryje a na to se doporučujou aerobní aktivity v aerobním pásmu tepu dostatečnou dobu, min 30 nebo 35 minut. Nevím přesně ten vzorec ale někde najdete jak vypočítáte svůj maximální tep a z toho se vypočítá že třeba 70 proc. maximálního tepu je například 120-130, koupíte si sporttester nasadíte a půjdete ven! :) A já vás budu kontrolovat! :D

doplněno 04.02.13 20:36:

od 180 odečtěte svůj věk a hodnota která vám vyjde je nejlepší tep pro hubnutí. + - 10 nahoru a dolu, podle pocitu

doplněno 04.02.13 20:40:

ježiš já už blbnu, to byste si dala to je moc. Ideální je tak kolem těch 130 a je to tempo při kterém si ještě můžete povídat s kamarádkou, tzv, povídací tempo ..kdy se ještě nezavzdušňujete a do krve se nevyplavuje kyselina mléčná kterou cítíte např. při 100m spurtu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]