Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak posilovat brisni a prsni svaly?

Od: honzrs* odpovědí: 6 změna:

Dobry den prosim vas mohl by jste mi nekdo povedet jak posilovat brisni a prsni svaly v mem okoli zadna posilovna neni a doma delam sklapovacky a klika a na hrazde se prithuji staci too? je mi 14 a chci se zalibit holce tak prosim poradte

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Ahoj. Je hezké, že se chcete zalíbit holce, ale věřte, že na posilování jste takový ještě hodně mladý a ve vývinu, byť to asi moc slyšet nechcete. Jakýkoliv pohyb je pro vás dobrý. Posilovna je žrout na peníze, hezké svaly je možné vypěstovat i jinak než na mučících strojích. Sklapovačky i ty kliky jsou určitě dobré. Je totiž dobré využít váhy svého těla. Toť můj názor, i když věřím, že zastánci posiloven mají jiný názor na věc.

mauricio*
hodnocení

0x

Tak tak, navíc je posilovat v tak raném věku poměrně nebezpečné. Jelikož ještě porosteš jako voda, mohlo by ti to ovlivnit růst kostí.

horis*
hodnocení

0x

Souhlasím, v tvém věku ještě lecos lze změnit v dobré, než to rovnou celé roztentonocovat posilováním. Já v tvém věku už tvrdě makal doma přesně jak píšeš, sklapovačky kliky. Výsledky? Spoustu svalových disbalancí, krční lordóza - od toho bolesti krku a šance na kompenzaci téměř nulová. Sportuj, ale zdravě, Holce s ezalíbíš buď takovej jakej seš, když ne..je blbá.

dropoff
hodnocení

0x

Cvičením s vlastní vahou nic nezkazíš, kliky shyby dřepy běh. Správná strava, a oni ti ty břišáky vylezou.

adriana*

Ahojte, v televizi jsem viděla reklamu na tenhle posilovací stroj a zajímalo by mě, zda se za tu cenu vyplatí. Přijde mi totiž celkem malý, na to jak je drahý a navíc si nejsem jistá, kolik typů cvičení se na něm dá dělat. Děkuji za reakce

krkovicka*
hodnocení

0x
Ne jen kvůli holce,ale i do života,výborná kondička.Jen tak dál a před spaním se položte,natáhněte nohy a špičkama 20cm nad zemí,matrací, pište ve vzduchu abecedu,je to na šikmé břišní svaly,boky a hýždě.Každý večer!I kdyby Vám to stouhle holkou nevyšlo-ve stáří jako když najdete ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]