Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuju rychlou pomoc!
Vůbec nedodržuju pitný režim, vypiju tak 0, 5 l za den, někdy i míň. Nevím jak to vyřešit, ale necítím se nějak špatně, občas mě trochu bolí hlava ale to když mám málo spánku. Poraďte jak se dostat zpět do formy, díky ![]()
Hlava často bolí z nedostatku tekutin, mně se to alespoň stává.
Nastavte si na mobilu zvonění na každou celou hodinu, a když zazvoní, vypijte nejlépe 2 dcl, nebo alespoň 1,5 dcl vody či čaje (nejlépe ovocného). Káva a černý čaj se do pitného režimu nepočítá.
Tohle by Vám mohlo pomoci, abyste se rozpil/a.
Z nedostatku pití bolívá hlava, je třeba nečekat až je žízeň -to už bývá tělo dehydrováno. Pij pravidelně malé množství nos vodu s sebou a upíjej. Je dobré mít doma nalitou vodu ve skleničce ,třeba na dvou místech a vždy se napít - Pokud jdeš ven- nos s sebou malou lahev s pitím .Dnes není problém se napít i během práce nebo vyučování - dřív by to bylo nepředstavitelné.
ano, z nedostatu tekutin bolí hlava, to mohu potvrdit z vlastní zkušenosti. Já sama nemám potřebu pít, ale naučila jsem se, že si hned po ránu uvařím litrovou konvičku zeleného nebo ovocného čaje, v práci ji mám před sebou a průběžně upíjím. Doma to samé. Pokud ji vypiji a nemám již chuť na další čaj, piji obyčejnou vodu, celkem jsem se naučila denně vypít 2 - 2,5 l tekutin a určitě se cítím lépe ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.