Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuju rychlou pomoc!
Vůbec nedodržuju pitný režim, vypiju tak 0, 5 l za den, někdy i míň. Nevím jak to vyřešit, ale necítím se nějak špatně, občas mě trochu bolí hlava ale to když mám málo spánku. Poraďte jak se dostat zpět do formy, díky
Hlava často bolí z nedostatku tekutin, mně se to alespoň stává.
Nastavte si na mobilu zvonění na každou celou hodinu, a když zazvoní, vypijte nejlépe 2 dcl, nebo alespoň 1,5 dcl vody či čaje (nejlépe ovocného). Káva a černý čaj se do pitného režimu nepočítá.
Tohle by Vám mohlo pomoci, abyste se rozpil/a.
Z nedostatku pití bolívá hlava, je třeba nečekat až je žízeň -to už bývá tělo dehydrováno. Pij pravidelně malé množství nos vodu s sebou a upíjej. Je dobré mít doma nalitou vodu ve skleničce ,třeba na dvou místech a vždy se napít - Pokud jdeš ven- nos s sebou malou lahev s pitím .Dnes není problém se napít i během práce nebo vyučování - dřív by to bylo nepředstavitelné.
ano, z nedostatu tekutin bolí hlava, to mohu potvrdit z vlastní zkušenosti. Já sama nemám potřebu pít, ale naučila jsem se, že si hned po ránu uvařím litrovou konvičku zeleného nebo ovocného čaje, v práci ji mám před sebou a průběžně upíjím. Doma to samé. Pokud ji vypiji a nemám již chuť na další čaj, piji obyčejnou vodu, celkem jsem se naučila denně vypít 2 - 2,5 l tekutin a určitě se cítím lépe
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.