chtel bych si koupit snowboard, ale nic o nem nevim! asi 8 let lyzulu a o snowbordy se moc nezajimam. ted bych to chtel zkusit s nejakym levnym snowbordem! vazani bych chtel takove, aby se tam dali pripnou lyzaky. nechcu do toho moc investovat max. 2000kc a tak se ptam, jake su do teto cenove kategorie dobre prkna s vazanim? predem diiik!
Prkno s pevným vázáním není nejlevnější spíš naopak. A přeskáče jsou do něj mírně odlišné než do normálních lyží. Nejsem si jistý, jestli se dělá s pevným vázáním freestylové prkno myslím že se dělá jen slalomové. Já ti radím drž se lyží jako já
Ahojky, taky celej život lyžuju a chtěla jsem zkusit tohle prkno..i když mě kdekdo zrazoval.. Letos to bohužel nevyšlo..tak snad za rok. Tady u nás vyjde nové prkno za litr..boty taky kolem litru,ale jak je to s tím prknem,které je dobré pro začátečníka apd..to nevim... :o(..
nensy*
NENYNKA- Rada bych věděla kde jsi tak to levně pořídilakdyž jen dětské tu stoji 3 tisice.SO.
styx*
Za tisíc? To je tak možná cena v bazaru ale nové prkno určitě ne pokud si nemyslela dřevo do kterého se tlučou hřebíky
do 2000 tisíc se tam určite nevejdeš prkno s vázáním asi stojí 1300 v bazaru a boty nekoupíš za 1000 jedině tak nějaké rašple a nekupuj si do toho ty lyžáky to je blbé
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.