Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dopravit kolo z anglie?

Od: kokino odpovědí: 4 změna:

temer jsem si koupil v anglii kolo. jen dumam s mistnim prodejcem jak jej dopravit domu. cet jsem o firmach ale chtej to balit ale kolo je kolo nejradeji ybch kdyby na to dali jen nalepku s cislem a ja si ho tady nekde vyzvedl. diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

golda73*
hodnocení

2x

zkuste zadat do vyhledávače přeprava batožiny z Anglie do čech a objeví se Vám pár firem, které se tímto zabývají a přepravují i kola. Vyzvednou na místě určení, před Vámi zváží, vy zaplatíte(popř. obchodník) a za pár dní je u vás doma. Sama jsem si takto stěhovala pár věcí, když jsem se z Anglie stěhovala a spokojenost. Jsou to firmy z Čech i ze Slovenska.

kokino
hodnocení

díky. je to o tom ze dojedou k panovi v UK, vyzvednou mi kolo, to mi dopravi domu ja zaplatim za kolo + dopravu cash v korunách a až pote dostane svoje penize pan v angli? nevim jak je to s placenim prave. muzu i pres ucet ale pry to jde cash. dik

golda73*

asi by bylo nejlepší, aby si pán v Anglii zjistil cenu od přepravce a tu Vám započítal do ceny kola. Při tomto druhu přepravy musíte platit předem, tzn. při převzetí kola musí prodejce cenu zaplatit. Mají většinou dvě telefonní čísla, na jednom se domluvíte česky nebo slovensky a na druhém anglicky

bruk600*
hodnocení

1x

No vzal bych to po ose, trochu v Anglii potrénovat. Určitě pak budete mít na co vzpomínat.*uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]