Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu, ráda bych po letech stoupla na zimní brusle - žádné nemám a plánuji koupi. Myslela jsem, že stačí stejná velikost jako je má noha. Doslechla jsem se ale že ne, že musím mít vždy o číslo větší velikost. Jak to prosím je?
Děkuji
Vzit si na nohu (teplou) ponozku, v ktere pak budete i bruslit a s ni jit brusle kupovat. Koupit takove, ktere vam sednou na nohu. Vyzkousite o cislo vetsi a mensi a sama zjistite, co Vam po radnem utazeni nejvice na nohu sedne.
Záleží jaké brusle si chcete koupit, pokud si koupíte rekreační brusle s litou botou a vložkou tak nemusíte mít ani ponožku, Pokud normální tak je lepší teplá ponožka a brusle akorát, palec tam nesmí "plandat". Já osobně jsem chodím i do "gelovek" naboso, je to prostě o zvyku. Hlavně záleží na kvalitě boty ,aby nebyla moc měká a netrpěly kotníky.
to je právě problém, nákupu přes e-shop. a zkušenosti - stejná velikost či větší? pokud tedy vezmu v úvahu tu ponožku, tak asi o číslo větší že, risknout to..
Kdyz uz musis nakupovat pres e-shop (nechapu proc), tak snad vis, ze do 14 dnu mas narok na odstoupeni na vraceni zbozi bez udani duvodu.
Nebylo by jednodussi zajit do nejblizsiho sportu a brusli si vyzkouset?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.