Nejste přihlášen/a.
Hodne vaham ktere si vybrat. Jde mi hlavne o behani, uvitam "osobniho trenera". Mereni na pase i venku. Nejsem z nejbohatsich, tak se domnivam, ze 265 by mohly byt dostacujici, ale pokud jsou 970 lepsi, tak si priplatim - jen mi neni jasne v cem presne jsou lepsi (mapy?)
0x
Kup si 265 a k nim lepsi hrudni pas. Jsou pasy (HRM 600), ktere umi poskytnout i ruzne metriky pro beh (delka kroku, kadenci, dobu kontaktu se zemi pro kazdou nohu, vertikalni oscilaci atd..ale nevim zda tyhle veci potrebujes, pro zhodnoceni techniky behu to muze byt vhodne). Nicmene jakykoliv pas doporucuji, ja mam uz delsi doby fenixy a opticke mereni tepu ze zapesti v ruznych podminkach nefunguje dobre. Treba v zime, kdyz mam promrzly ruce tak to neprosviti a meri nesmysly, takze pokud chces trenovat dle tepu tak hrudak je vhodny. Jinak synator ma prave 265, spoustu treninku tydne a nevim ze by mu to v necem nestacilo. Samozrejme, pokud mas dost penez a chces to nejlepsi udelej si radost a vezmi 970 ale 265 s hrudnim pasem ti budou urcite stacit. Jeste doplnim, mapy na svych fenixech jsem nikdy nepouzil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.