Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je kompresor použitelný?

Od: alena350®
Kamarádka koupila v Číně/na čínském tržišti kompresor a jsou tam přiložené tyto nástavce… A ona má tento typ ventilu. Viď fotky. Je něco z těch nástavců kompatibilní s tím ventilem? Děkujeme za radu (kolo teď nemá doma, má jen náhradní duši, respektive krabičku). Děkujeme.
Je kompresor použitelný?
Je kompresor použitelný? #2
Je kompresor použitelný? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

2x
Zdravím, měla by to být ta mosazná-zlatá redukce. Při hušťení povolit zámek ventilku(ten závit nahoře), pak natočit redukci(DE facto z ventilku uděláte auto ventil a pak hustit standardní pumpou či zmíněným kompresorem. Poté demontovat a zámek jehly ventilku opět dotáhnout do lůžka a tím jej zajistit. Na YouTube je i video, jak se to dělá.

youtu.be/...
trtr
Ten zbytek redukcí je na míče a lehátka atd.
hodnocení

Ještě jednou děkuji, tedy děkujeme obě dvě, vyzkoušely jsme na na náhradní duši a funguje to, tedy ta redukce …

mll
hodnocení

0x

Mě se osvědčilo si koupit tyhle redukce (v cykloprodejně stojí okolo padesátky) a mít je na ventilkách trvale. Pak se tam dají dát i ozdobné čepičky, jaké se prodávají na tuning aut.

S galuskovými ventilky zkušenosti nemám, to jsem nikdy neměl (ale měla by na to ta mosazná redukce taky pasovat), právě kvůli kompresoru upřednostňuju ten autoventilek, ale mám i duše s běžným ventilkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]