Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace výrobku z nákupního vozíku v Kauflandu

Od: iklionky®
Dobrý den,
obracím se na vás s prosbou o pomoc při identifikaci jednoho výrobku. Nedávno jsem v Kauflandu zahlédl v nákupním košíku u jiného zákazníka zajímavou věc v modrém plastovém obalu. Podařilo se mi ji vyfotografovat, ale bohužel jsem nestihl zjistit, o co přesně jde a k čemu to slouží.
Z přiložených fotografií je patrné, že jde o předmět v modrém plastovém obalu který má na sobě oranžový štítek. Má to specifický tvar a na první pohled mě to velmi zaujalo. Rád bych věděl, co to je za produkt, případně k čemu primárně slouží.
Předem velmi děkuji za jakýkoliv tip či radu, co by to mohlo být.

Identifikace výrobku z nákupního vozíku v Kauflandu
Identifikace výrobku z nákupního vozíku v Kauflandu #2
Identifikace výrobku z nákupního vozíku v Kauflandu #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Věřte mi, nebo ne, kdybych zahlédla něco mně neznámého, co by mě zaujalo, pokoutně a tajně bych nefotila, ale na rovinu pozdravila a zeptala se zákazníka, co si to vlastně koupil. Proto nám byla přece dána řeč. A věděl byste hned na místě. Tolik jen na vysvětlenou pro příště. Za slušnou otázku Vám nikdo pár facek nedá. Jaga.

hodnocení

0x

jedná se o ždímač plochých mopů

08.07.26 20:43
hodnocení

Vedle.

hodnocení

Vaši ‚vysvětlenou‘ jsem si přečetl, ale nikdo se na ni neptal. Zdržte se prosím poučování o věcech, které se Vás netýkají.Pokud se nudíte nebo máte potřebu poučovat druhé, jak se má kdo chovat na veřejnosti, existují pro to jiná fóra. Zde se řešilo úplně jiné téma. Děkuji za pochopení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]