Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sledovat přímý přenos fotbalu

Od: maci
Prosím, kamarádka, co žije v Německu, se ptá jak by mohla sledovat přímý přenos ČR&Korea, prý to je zítra ráno. Na TV nemá možnost. Je možné na internetu? Případně kde. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, viz odkaz, kde už to do 4 hodin pátečního rána snad najde (doufejme, že to video potom bude funkční i v Německu). Zdravím!

sport.ceskatelevize.cz/...

doplněno 11.06.26 20:03:

Přesněji: sport.ceskatelevize.cz/...

aha®

Sledovat to jde pouze na území ČR. Takže přes VPN změnit IP aresu aby se tvářila jako česká.

Ono je to logické, já platím poplatky a nějaká Geltruda bude koukat zadarmo?;)

ben®

aha - a komu bude, podle Vás, ta Němka fandit . On nám to tazatel určitě vysvětlí, ale já si myslím, že to bude Češka.

aha®

Fandit může komu chce, ale v zahraničí se na web ČT koukat bez maskování IP adresy nedá. I když bude fandit v českém dresu.

maci
hodnocení

Kamarádka Irenka je Češka a žije tam od svých 30 let už 27 let i se svým synem. Po rozvodu se tam vdala. Ona i syn fandí vždy ČR. I její německý manžel fandí ČR, pokud tedy nehraje Německo s ČR. Ale v klidu, zeptala jsem se AI a odpověď už mám. Dík za zájem o Irenku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]