Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý klub MMA v Praze?

Od: max

Ahoj,

doporučte mi prosím dobrý MMA klub v Praze. Je mi 37 let a zkušenosti nějaké mám, ale jsem spíš věčný začátečník. Nemám žádné velké ambice, jen si chci zatrénovat a něco se naučit.
Potřeboval bych klub, kde:
1) Se trenér nováčkům opravdu věnuje (vysvětluje, opravuje, radí)
2) Chodí "normální" lidi a ne magoři, kteří si honí své ego (jasně, sportovní a soutěživý duch je fajn, ale odsaď pocaď)

Mockrát děkuji
M

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

free
hodnocení

0x

Sportovní duch? MMA není sport, ale rvačka v kleci. Tam jsou jenom magoři. Jak fanoušci, tak ty "opice" v kleci.

Proč MMA, když nemáte ambice?

Proč nezkusit Judo? To má úroveň.

vernon
Co to meleš za blbosti, rvačko? Proč píšeš, když mu nemáš co poradit?
free

No hlavně že ty jsi mu poradil a ostatní.

ppp

činnost, kde se mlátí do hlavy není sport ale debilita. Vážný poškození mozku.
není lepší sorudo?

free

ppp... bohužel "určitá" skupina lidí to obdivuje (viz. vernon). Ti ale mají velký zájem a drive. Tedy v tomto mi tazatel nesedí jak píše své podmínky. Proto radím judo.

trtr
Souhlas, taky bych šel do něčeho s technikou a ne no limit režbu. Taky se to vylučuje s tím co tazatel očekává. Bohužel v daném věku se člověk již sportovní dinosaurus.

vajrangi
hodnocení

0x

Mezi špičku rozhodně patří Hanuman Gym. Rozhovor s Petrem Macháčkem:

max
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]