Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blatníky na E biky, vaše zkušenosti

Od: kk

Zdravím,

prosím vás, žena by si chtěla pořídít blatníky na E-bike Crusiss Fionna 9.11

Objednal jsem si už 2x blatníky na horské, ale po doručení a rozbalení jsem zjistil, že vždy nepasuje, to by me nenapadlo. (Zadní blatníky jsou v pohodě, ale ty přední prostě NE *ee*

Uchycení mělo být do trubky vidice, ale bohužel prostě nepasuje, tem nos který se strká dovnitř je prostě krátký.

Blatník chce hlavně proto, aby nebyla vždy zcákaná, když projiždí po mokrých cestách popřípadě polních cestách

Prosím o vaše rady, odakzy nebo tipy jak pořešit hlavně ten přední blatník popřípadě nějaký kryt

Velmi děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

0x
Já mám třeba univerzální Acid Mud Blocker, přední dlouhý, zadní krátký. Chycený je na stahovací pásky za můstek vidlice, takže nikde netrčí žádná šílenost, jako ty jazyky za trubku vidlice. Pokud máte větší šířku, tak ještě SKS Mudrocker, ale to už jsou pořádné lopaty.
kk
hodnocení

hlavne jde o praktičnost,takže lopata nelopata, kolo zcákané, jezdec zcákaný *nene*

nox®
Zkuste ty Acid. Dělají i model s výliskem na přišroubování na vidlici, pokud tam jsou otvory. Já mám ty univerzální na stahovačký na ne-elektru a jsou perfektní, vypadají dobře, funkci plní na 100%. Ty SKS jsou jsou už na hodně široké gumy.

0rion
hodnocení

0x

To máte kliku, většinou to bývá obráceně. Zadní blatníky na kolo jsou odjakživa problém, na jedno kolo nepasují, na jiné ano. Je potřeba vzít kolo do prodejny a vyzkoušet. Ale blatník do trubky odpružené vidlice většinou sedí. Na blatníku je váleček, který se strčí do trubky vidlice, pomocí šroubu se roztáhne a pak v té trubce drží (akorát se rád otáčí do stran). Dělají se také blatníky na odpružené vidlice, které se přidělávají na podkovu vidlice.

kk
hodnocení

jj, vim, jenže ten valeček je krátký a v podkove není otvor, proto bud do vidlice nebo na vidlice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]