Nejste přihlášen/a.
Mám asi 20 let staré kolo. Mám k němu "citový vztah" a jezdím s ním jen po městě. Nedávno mi přestalo úplně zatáčet. Manžel rozebral a zjistil, že v té trubce byla vypadlá nějaká ložiska. Vyčistil to, takže zase zatáčí, ale už tomu nevěřím. Myslíte, že má cenu to ještě nějak opravovat? Mám v plánu dát někam do servisu, ale jestli to není zbytečné?
4x
Ale pokud nevěříte manželovi a chcete servis, klidně do toho.
Doufám, že manžel tuto poradnu nečte. Protože výměnou věnečků (a jistě i vyčištěním a promazáním) tahle část kola musí být zase ve stavu jako z výroby. Možná i lepším.
Dočíst se "už tomu něvěřím" (bez jakéhokoliv racionálního důvodu), asi by mě kleplo.
Moje manželka naštěstí ví, že co opravím, tomu může důvěřovat (nebo se alespoň tak tváří). A také ví, že kde nemám jistotu, že se to povede, do toho se nepouštím.
@mm: Mám stejné pocity. S mými opravami a manželkou se to má tak, že já se vrhnu i do toho, kde nemám jistotu, že se to povede, ale mám jistotu, že unesu následky svého jednání. Když se to nepovede, jsem já ten nasranej a manželka je v klidu. Ví, že nejsem ani hazardér, ani génius a hlavně: VĚŘÍ MI.
2x
Pokud je to klasické kolo, tak tam se dá sehnat snad skoro všechno. Se značkovými je to horší, ty maji svoje speciální nekompatibilní díly.
Aspoň já na ukrajinu zatím vždy vše sehnal (a podobně na tom budou kola jako favorit, eska, liberta...). I když třeba napínák řetězu mi dal teda dost zabrat (tohle uchycení zadního kola se už dávno běžně nepoužívá). Ale šlo hlavně o ten název a o to, že ani v cyklo-speciálkách to z mého popisu nepochopili tak jsem to vzdal a udělal tam nějaký provizorní bastl. Jakmile jsem zjistil, jak se to jmenuje, sehnalo se to docela snadno.
0x
Pokud tam dal nové kuličkové věnečky (otázka pár korun, mě se nedávno vysypal v torpédu a stálo to asi 15 korun), a správně to sesadil, tak to bude fungovat dalších nejmíň 10 let nebo víc.
Čas od času je potřeba ta ložiska máznout. A kontrolovat, jestli nemají ani moc malou ani moc velkou vůli což se pozná podle toho, jak jde řízení (nesmí se viklat ani být znát, že to dře). Ale zrovna v řídítkách nejsou nijak zvlášť namáhané, ani jsem neslyšel, že by se tohle povedlo někomu rozbít. Jo šlapky a kola, to je něco jiného, tam ta ložiska dostávají. Ale řídítka, na to neni potřeba celé roky šáhnout. Tak jen záleží jak manželovi věříte.
0x
Mám stařičkou šupléru po mém dědečkovi (dostal jsem ji coby malý hoch), která je zrezlá, místy drhne, nejde zaaretovat, blbě se kouká na nonius a podle opotřebení některých ploch je jasné, že neměří přesně. Ale prošla se mnou dlouhou cestu, použil jsem ji mnohorát na stavbu věcí, na kterých mi tenkrát záleželo, nebo byly pro lidi pro mě tenkrát důležité. Mám ji rád, kdykoli ji vezmu do ruky, vzpomenu na dědečka, ale jejímu měření poprávu nevěřím.
Mám i novou digitální šupléru, která je pravědodobně výrazně přesnější, nedrhne a není orezlá.
Na většinu věcí, kde na desetinách milimetru nesejde používám stejně tu starou, oblíbenou, i když vím, že výsledek bude nepřesný a nebude plně opakovatelný. Čili jí nevěřím a tam, kde na (de)setinách záleží použiju tu digitální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.