Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás, zvažujeme doma, že bychom s pořídili elektrokolo do 60000Kč
Zvažujem na Crusiss, ale prý to je předražená a dost kazivá značka, já nevím, vidím v okolí,že jich jezdí dost a na ruzných debatach, jeden příspevek za druhým, s nejakou vadou.
Můžete prosím dát tip, nebo váš názor?
Tím,že nejsme "kolaři" (50let oba, nadváha) , tak tipuji a troufnu si napsat, že za tu jednu jizdu více jak 60km, neujedeme.
U nás v okolí není prodejna s elektrokoly, takže by byl nákup přes internet, nevím jak by to bylo pak s případným serviem
0x
Nejste kolaři, nadváha, v okolí není prodejna. Z toho mi nevychází nákup přes internet jako správná volba.
Správné je zvednou se od televize a najít si prodejny v okolí 20kilometrů nebo třeba 50kilometrů, z nich si vybrat nějakou prodejnu s možností vyzkoušení kola a pak se tam vypravit na poradu a případně na výběr kola.
Když koupíš kolo přes internet, tak jak má prodejce vědět, jaké úpravy oproti základní výbavě budeš potřebovat.
Nejbližší prodejna. kde by byla moznost odzkoušet je, Head (40km), ale ty jejich kola se nam vubec nelíbí a ty rámy už od pohledu jsou proste divne.
Žena měla si nekolikrat odzkoušet od známých elkola nějaký NONAME EasyBike z Autokelly a jezdilo se ji na nem dobře, tak proste neco takoveho, ale zase za mne do toho bych nikdy nešel
, dle recenzí, ikdyž ti známí je maji cca 3 roky a jsou spokojeni
Mela velikost damskou M a kola 29"
0x
Kupováno i kvůli tomu, že je to česká výroba.
Jsme spokojeni
na to že je to ČR vyroba, tak dle recenzí uživatelů jen zírám, že tyto kola maji tolik chyb motoru
možná jsem udělal chybu že jsem se přidal a ted toho lituji, úplně mám z toho hrůzu
do jiné značky nevím, no ted babo raď
Taky mám Crussis asi 2,5 roku, nalítáno 11500 km bez závad,měněn pouze spotřební materiál - řetěz,kazeta,brz.destičky.Jsem max.spokojený.
žena mi poslal odkazy na Fionny 7.11 18" 2026 715Wh a 9.11. 18" 2026 715Wh libi se ji obe
je tam rozdíl v cene (10000kc), je to opravdu rozdil jen v ceně a rámu, me prijdou uplne stejne parametry
je u techto ol neco vyložene spatneho, baterie je OK?
COzačíná 7. je základ , 9. je lepší a 10. jsou nejlepší komponenty, není to jen o rámu.Šel bych do Fiony 10.,poslední číslo 11 znamená rok výroby 2026.
aha, tak to jsem vubec netušil, že je to takhle značené
jeste by me zajimalo, zda je pravda, že 900wh baterie se rychleji vybijeji než 700wh
udajne ty 900wh maji jine články než ty 700wh, že to je nesmysl,že?
To nevím,já mám kapacitu 630Wh a na výlety kolem 60-80 km mi stačí a vždy mi zůstane min 35%.Vemte si silnější,protože věkem baterie strácí kapacitu a dojezd se skracuje.Záleží, kolikkm budete jezdívat.
0x
Tahle kombinace s elektrokolem smrdí pořádným úrazem, nechcete to ještě přerozmyslet?
Už jsem pár "nekolařů" po pádech z elektrokol viděl.
Buďte velmi opatrní!
tak asi jsem to špatně popsal.
žena má pravidelnou zkušenost s elektrokolem, jen ty elkola nevlastníme a vždy si ho pujcovala, jenže víte jak to je když máte nejaké veci pujcene navíc od "rodiny"
Vlastní věc je vlastní věc (nikdy nevíte co se může stát) a pak ten pocit když musít danou věc vrátit, nedejbože pokaženou nebo rozbitou ![]()
Vy vlastně jste.
Já viděl (obvykle dovolenkáře, nezkušené cyklisty), půjčovna, jé ono to jede samo a krásně rychle, pak buď nedobrzdili, nebo nevybrali v nepřiměřené (jejich schopnostem) rychlosti zatáčku, a ošlivé pády.
Vybírejte a nakupujte, a přeju spokojené ježdění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.