Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu najít vhodnou obuv na bruslení

Od: ot odpovědí: 4 změna:

Zdravím, už jsem zkusil dva páry bruslí na ledě, v prodejně to prostě nezjistím jestli mi budou sedět po obyčejném nazutí. Pokud si koupím větší tak je absolutně neutáhnu u svršku, protože nemám tak silnou nohu. A když si vezmu menší tak mě zase tlačí nepříjemě u špiřky a prstů. Mám si prostě vzít boty s přezkovým zapínáním? Co jsem slyšel dle recenzí, nedokáže být prý tak kvalitní uvolňuje se a dokáže se i po pádu hned zničit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nedokaze byt pry tak kvalitni...

A to na nich planujes bruslit profesionalne, 5 hodin dene celou sezonu?

A nebo spis tak tri hodiny za rok?

Jak presne myslis, ze tu udajnou nekvalitu poznas?

ot
hodnocení

na tom ale nesejde jak dlouho na nich budu jezdit

Je to byt parametr, ktery muze pomoci urcit, co je dostatecne dobre / prijatelne.

km
hodnocení

0x

mám zkušenosti pouze se šněrovacíma "kanadama" a takové bych také volil, kdyby to šlo. doporučuji zkusit nějdříve nějakou značku/typ v půjčovnách a případně navštívit nějakou speciálku, kde poradí. mám také velký problém s výběrem bot a čím jsem starší, tím je to horší...

v případě nordickýho bruslení, existují nože, co se připnou na pohorky, je to určitá možnost, ale na lední hokej s tím zapomenout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]