Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už jsem zkusil dva páry bruslí na ledě, v prodejně to prostě nezjistím jestli mi budou sedět po obyčejném nazutí. Pokud si koupím větší tak je absolutně neutáhnu u svršku, protože nemám tak silnou nohu. A když si vezmu menší tak mě zase tlačí nepříjemě u špiřky a prstů. Mám si prostě vzít boty s přezkovým zapínáním? Co jsem slyšel dle recenzí, nedokáže být prý tak kvalitní uvolňuje se a dokáže se i po pádu hned zničit.
Nedokaze byt pry tak kvalitni...
A to na nich planujes bruslit profesionalne, 5 hodin dene celou sezonu?
A nebo spis tak tri hodiny za rok?
Jak presne myslis, ze tu udajnou nekvalitu poznas?
mám zkušenosti pouze se šněrovacíma "kanadama" a takové bych také volil, kdyby to šlo. doporučuji zkusit nějdříve nějakou značku/typ v půjčovnách a případně navštívit nějakou speciálku, kde poradí. mám také velký problém s výběrem bot a čím jsem starší, tím je to horší...
v případě nordickýho bruslení, existují nože, co se připnou na pohorky, je to určitá možnost, ale na lední hokej s tím zapomenout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.