Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce. Potřeboval bych koupit čelovku s dobíjením na USB, ale prozatím jsem našel jen typy s připojením na micro USB. Dotazoval jsem se prodejců, ale s klasickým připojení USB kabelu je žádný nenabízí. Nemáte někdo tip na konkrétní produkt, abych mohl mít stejný USB kabel na dobití mobilu i čelovky? Díky za radu.
Váš mobil má USB a? Prodávají adaptéry na USB A a C.
Asi nevím, co je mikro USB. Mám tuhle: alza.cz/... v parametrech je micro USB a nabíjím to USB C. Jinak většina má USB C: alza.cz/...
Ty máš na mobilu velkej USB?
čelovku mám na malej ovál, i půlměsíc.. Taky záleží jakou čelovku.. Koukni na Ali/ Temu, je jich tam mraky, pozor co tam je za článek a je třeba vytřídit údaje... Btw to co se tady prodává za litr se tam dá sehnat za desetinu ceny. Bral jsem jich už hafo, ca třetina rychle chcípla zbytek OK, což je ale lepší výsledek než moje zkušenost se značkovýma Petzl, BD, Fenix - ty chcípaly taky. Když už "drahou značkovou", tak českýho Lucifera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.