Nejste přihlášen/a.
Vim, ze otazka zni jinak, ale na co potrebujete "svetlo se silnym akumulatorem"?
Obecne svetla za mene nez polovinu ceny Vami vybraneho sviti dostatecne na beznou jizdu po normalnich cestach. Mensi akumulator budete muset jen casteji nabijet, coz ale dnes neni problem. Nebo chcete poradat nejake pravidelne dlouhodobe nocni treningy kosmickou rychlosti, v nezname krajine, uprostred niceho ve tme?
Tazatel pise o jezdeni za tmy. Mne je to opravdu jedno, pokud chce nekdo dat za svetlo na kolo 2200,- tak je to jeho volba. Muj OT dotaz smeroval spise k tomu, zda neco takoveho opravdu potrebuje/vyuzije...
@mcgyver: Pokud planujete trasu, kde vyuzijete svetelny zdroj 1200lm po dobou 2,5h, tak OK. Dle meho nazoru je to ale uz dost "kanonem na vrabce".
Jinak na Vami odkazovanem svetle se mi nelibi oddelitelnost aku od zdroje svetla. Neveril bych (vzhledem k otresum na kole a vode) dlouhodobemu spojeni pomoci USB A. Ale nazivo jsem konstrukci nevidel, treba to maji za ty prachy promakane...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.