Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soutěž na benchpress

Od: jindrich odpovědí: 4 změna:
Zdravím, jsem 18 letý kulturista, v životě jsem nesoutěžil, kulturistou se nazývám jen pro představu, abych dal najevo že trénuji hlavně na vzhled a ne na sílu...ale kulturistika buduje též sílu... aktuálně měřím 184 cm , vážím 90 kg...a zvednu 140 kg na bench...a moje otázka zní: jestli jsou nějaké soutěže čistě na benchpress, jaký je nejnižší možný stupeň této soutěže, a jestli mám na to už potenciál s touhle silou to zkusit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iks
hodnocení

2x
Soutěže čisté jen na bench jsou. Otázka je, co od toho čekáš. Co se týče výkonu, tak záleží, kdo se na danou soutěž přihlásí. Všude to na pěkně umístění nebude, ale může se stát i opak. Jako člověk, co par závodu v powerliftingu a strongmanech prošel ti řeknu vyprdni se na to. Příprava na závody stojí dost peněz a ikdyz vyhraješ tak z toho budeš mít max diplom. Při maximalkach je šance na zranění extrémní, ale to si mladý kluk nerad přizná. Někdy je lepší trénovat jen pro sebe, aby se člověk dobře cítil, jenže jselme holt chlapy a máme ego, který potřebuje polechtat..
jindrich
hodnocení

Jasný, máte pravdu. Díky za upřímnou odpověď.
asd1
Souhlas s iks. Jen přidám že neni jen síla a velký svaly, ale i fyzická kondice, rychlost, vytrvalost, ohebnost.. a tohle kulturisti moc nemaj, velký svaly a nic z toho. Podívej na desetibojare nebo triatlety a premyslej o tom. Co znám kulturisty, tak jakmile je přestane bavit posilovna tak přijde sádlo, zplihla kůže atd. a je to fakt hnus a hodne smutný pohled...
Soutěže Na bench jsou, je třeba mít natrenovano, vědět přesně na co máš a nenechat se vyhecovat = nejít za své možnosti.
jindrich
hodnocení

Ano, chápu vás naprosto, vytrvalost, rychlost atd, všechno je důležitý, mám kamaráda je to závodni kánoista, měli jsme spolu závod v běhu, o kousek mě předběhl, pak jsme šli na workoutové hřiště já jsem dal 20 shybů jak nic a on dal jen 3... Ale zase dá stojku atd...závod mám dokonce i natočenej...jde vidět jak mě zpomalují prsa, velký stehna, atd..prostě jsem o 30 kg těžší než on...tím chci říct ,že podle mě nejde dělat oboje na 100%...a já jsem si prostě vybral kulturistiku před pár lety ... kdybych to mohl změnit tak to změním, ale teď už jsem na cvičení a svalech závislej.
Soutěž na benchpress

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]