Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malí fotbalisti

Od: mladez odpovědí: 9 změna:

Prošlo městem asi na 50 malých fotbalistů od cca 8mi let výše v dresech a byla to hezká podívaná.Mnoho jich mělo různá symbolická čísla nejvíc 10,8 aj. ... a kdo to jsou?

doplněno 30.07.25 16:38:

Ptám se ze zajímavosti na čísla dresů 10,8,pod kterými kopou jejich vzory fotbalu.Neptám se rýpalů,kteří se nevyznají ve fotbale.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

5x

Kolem mě prošla nad ránem babka s nákupem. Neznáš jí? Nevíš, kolik jí bylo let?

petrovic
To byla Maňa z pod Soláňa. 84 let

abc
hodnocení

2x
Asi o fotbale nic nevíte že se tak ptáte, ale v základní sestavě fotbalového týmu nastupuje 11 hráčů z čehož plyne že čísla 1-11 jsou nejčastější a mají je všechny f.týmy tudíž s 10 i 8 nastupují miliony hráčů včetně mnoha světových hvězd z f.velkoklubů. Kdyby jste se ptal třeba na č.37 dalo by se hádat, ale 10 opravdu nenosí pouze jedna jediná hvězda..
mladez
hodnocení

Tak pardon,myslela jsem třeba Messi aj velikáni a také to byl zážitek,ti krásní mladí češi,nadšení sportem našich dědů.

Doba je podivná.Ten nejhnusnější koment dostane 3 lajky?*sok*

km

Nesmíte se divit, když se neumíte vyjádřit. Znovu si to po sobě přečtěte a zjistíte, že vaše otázka nedává žádný smysl.

bear

Já mám nejhnusnější koment?

Jen proto, že v mojí hlavě dotaz zní stejně "obecně" a nejen mě?

@km přesně napsal, že 10 nebo 8 má několik fotbalistů z celého světa a tak co je na tom zajímavého? Že to jsou děti a nebo že mají číslo 10?

Dotaz by měl psát člověk, který je svéprávný, nepotřebuje asistenta a má trošku vyjadřovací schopnosti človíčka a né koně :)

bear

Mimochodem za čárkou se píše mezera!

Neznám fotbalistu, který má číslo na dresu deset celých osm *smich*

hodnocení

1x
To byli ti...no...malí fotbalisté.

liska5
hodnocení

0x

Kterým městem? Třeba tam mají nějaký fotbalový svátek, letní kemp či fotbalový tábor nebo fobalovou školu. Jo, tihle kluci nejraději dresy nebo aspoň čísla známých hvězd. To pak jdou samí Ronaldové, Messíci, Kiliáni Mbapé, Petři Čechové,...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]