Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malí fotbalisti

Od: mladez odpovědí: 7 změna:

Prošlo městem asi na 50 malých fotbalistů od cca 8mi let výše v dresech a byla to hezká podívaná.Mnoho jich mělo různá symbolická čísla nejvíc 10,8 aj. ... a kdo to jsou?

doplněno 30.07.25 16:38:

Ptám se ze zajímavosti na čísla dresů 10,8,pod kterými kopou jejich vzory fotbalu.Neptám se rýpalů,kteří se nevyznají ve fotbale.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

3x

Kolem mě prošla nad ránem babka s nákupem. Neznáš jí? Nevíš, kolik jí bylo let?

abc
hodnocení

2x
Asi o fotbale nic nevíte že se tak ptáte, ale v základní sestavě fotbalového týmu nastupuje 11 hráčů z čehož plyne že čísla 1-11 jsou nejčastější a mají je všechny f.týmy tudíž s 10 i 8 nastupují miliony hráčů včetně mnoha světových hvězd z f.velkoklubů. Kdyby jste se ptal třeba na č.37 dalo by se hádat, ale 10 opravdu nenosí pouze jedna jediná hvězda..
mladez
hodnocení

Tak pardon,myslela jsem třeba Messi aj velikáni a také to byl zážitek,ti krásní mladí češi,nadšení sportem našich dědů.

Doba je podivná.Ten nejhnusnější koment dostane 3 lajky?*sok*

km

Nesmíte se divit, když se neumíte vyjádřit. Znovu si to po sobě přečtěte a zjistíte, že vaše otázka nedává žádný smysl.

bear

Já mám nejhnusnější koment?

Jen proto, že v mojí hlavě dotaz zní stejně "obecně" a nejen mě?

@km přesně napsal, že 10 nebo 8 má několik fotbalistů z celého světa a tak co je na tom zajímavého? Že to jsou děti a nebo že mají číslo 10?

Dotaz by měl psát člověk, který je svéprávný, nepotřebuje asistenta a má trošku vyjadřovací schopnosti človíčka a né koně :)

bear

Mimochodem za čárkou se píše mezera!

Neznám fotbalistu, který má číslo na dresu deset celých osm *smich*

hodnocení

1x
To byli ti...no...malí fotbalisté.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]