Nejste přihlášen/a.
Prošlo městem asi na 50 malých fotbalistů od cca 8mi let výše v dresech a byla to hezká podívaná.Mnoho jich mělo různá symbolická čísla nejvíc 10,8 aj. ... a kdo to jsou?
Ptám se ze zajímavosti na čísla dresů 10,8,pod kterými kopou jejich vzory fotbalu.Neptám se rýpalů,kteří se nevyznají ve fotbale.
Tak pardon,myslela jsem třeba Messi aj velikáni a také to byl zážitek,ti krásní mladí češi,nadšení sportem našich dědů.
Doba je podivná.Ten nejhnusnější koment dostane 3 lajky?
Nesmíte se divit, když se neumíte vyjádřit. Znovu si to po sobě přečtěte a zjistíte, že vaše otázka nedává žádný smysl.
Já mám nejhnusnější koment?
Jen proto, že v mojí hlavě dotaz zní stejně "obecně" a nejen mě?
@km přesně napsal, že 10 nebo 8 má několik fotbalistů z celého světa a tak co je na tom zajímavého? Že to jsou děti a nebo že mají číslo 10?
Dotaz by měl psát člověk, který je svéprávný, nepotřebuje asistenta a má trošku vyjadřovací schopnosti človíčka a né koně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.