Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převoz el. kola v dešti na kouli

Od: sosacek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Nemáte někdo zkušenosti s převozem el. kola na držáku na kouli se SUNDANÝM SEDLEM, kvůli krádeži.

Nenaprší do motoru trubkou od sedlovky? Nebo je to nějak jištěno, odtok. kanálky, apod.

Jinak mně napadl preservativ :)

Díky lž

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

0x

Elektrokola mám a nijak jsem neřeši jestli prší nebo ne. Baterie je v plastovém (a snad) vodovzdorném obalu a u ostatních dílů předpokládám to samé.

liska5
hodnocení

0x

Když vám nestačí zavíčkovat sedlovku, tak na to nasaďte plastový sáček a ovažte. Nepíšete, kde máte baterii.

hodnocení

0x

Odmontovávat sedlo (v ceně možná pětistovky) z kola ( za několik desítek tisíc) je pro mne neobvyklé řešení, ale je to tvoje rozhodnutí.

Kdybys z kola vysadil baterii, tak je kolo lehčí a zároveň mnohem méně atraktivní pro zlodějě. To si myslím já.

A čím zacpeš trubku od sedlovky je pouze na tvém výběru. Existují plastové záslepky trubek, které tam narazíš, ale pak půjdou špatně vytáhnout. Existují korkové špunty a mnoho dalších možností.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]