Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádci, momentálně hledám nějakou malou pumpičku na kolo (kupuju hlavně k vůli dvoukoláčku a expanzce), aby dokázala nafoukat DV a AV ventilky a aby měla v rukojeti skrytou přihrádku, kam bych si mohl uložit náhradní DV ventilky a neměl to někde bokem a časem neztratil.
Jde mi hlavně o pumpičky s tou přihrádkou. Kdysi jsem jednu takovou malou plastovou měl a uvnitř se vešli dvě montpáky.
Doporučíte něco, co splňuje mé požadavky a má hlavně tu přihrádku?
Díky moc za tipy.
tahle je z minimpumpiček jedna z nejlepších - malá lehká funguje a nes.. se.Přitom levná. Schránka na pár drobností je v rukojeti.. Pro změnu ventilku buď šroubovací redukce nebo otočit těsnění v pumpičce.
btw náhradní ventilek jsem nepotřeboval nikdy, a to těch ventilků v provozu mám kolem sebe hafo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.