Dobry den, prislo mi zabalene elektrokolo,ale bez predniho kola,ktere je potreba zamontovat..Mam problem s tim v jakem poradi a kam mam ty 2 dily za matku zasroubovat(pred nebo za vidlici?)dekuju za rady.fotka v priloze
Krytka matice, matice, vroubkovaná podložka vroubky směrem k matici, vidlice kola, podložka s jazykem opřená jazykem o šestihran matice náboje, náboj kola na fotce,... až po zase druhou stranu.
Už si ani nepamatuji, kdy jsem měl kolo upnuté matkami. To musí být v případě defektu nepříjemné, budete muset vozit klíče. Už můj favorit v roce 1986 měl motýlky, a před tím nějaká Eska či co to bylo taky. Později pak rychloupínák a nyní mám na všech kolech v rodině už dlouho pevné osy. Tak mě překvapuje, že nové kolo ma toto. Jinak podložky jak psali kolegové, zvenčí pod matice.
asd1
Běžnej průpich zalepíš bez sundavání kola..
Správně Stefran, zobáčky jsou do díry ve vidlici (jistí proti vypadnutí kola z vidlice při povolení)
benjamin
Píchlé zadní jsem nesundával už ani u pincka.Trošku drbačka,ale pořád jsem to měl rychleji opravené než sundávat celé kolo.Chce to jen trochu cviku.I na YT jsem o tom viděl videa a já už to používal před čtyřiceti lety.
Na kole s rychloupínákama nebo u pevných s páčkou bych to sundal,ale u pevných na imbus ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.