Nejste přihlášen/a.
Ahoj mozna to tu nekolikrat zaznelo ale stale se ceny a vse meni a tak se ptam jake levne kolo aby to bylo obstojne a nevo to vydrzelo? Kolik si mam minimalne pripravit? Jsem uplny laik a jezdil jsem do ted na starych herkach typu ukrajina , skladacka a stare horske no name levne shity kola.. musim ale uznat ze mi vadilo jak chroupe prehazovacka uz to zaclo cele bobnout uz je vse semlete sedacka a vse k.o nejlepsi roky ma za sebou.. takze nejsem narocny.. jezdim rekl bych 30% silnice a 70procent mimo silnice nejake hladke cyklostezky a polnacky.. takze mozny obcasny mensi kamen sterk a koren ale malo kdy.. a zadny vetsi teren nemam ani v planu.. jedine co od kola chci je spolehlivost a aby me nebolela prdel.. radsi jezdim na lehci prevody do kopce radsi vic otocek nez do toho dupat silou. Jinak jezdim jen v lete opravdu tekreacne k jezeru na bezdez a tak.. do par km zadne velke dalky.. koukal jsem po kolech je to bida a rozpocet se navysoval az do nesmyslu.. bazarove jsem zavrhnul protoze nepoznam co je vymlete a co ne.. kdo vi vo to ma za sebou.. radsi bych fakt nove.. a samozřejmě co nejlevneji.. nejake jsem si nasel ale nejsem z toho moudry.. 1. cykloerben.cz/... 2. cykloerben.cz/... 3. Nejvic me zaujalo toto sport.bazos.cz/... pak uz jsem nasel super kolo za 16tis a hodne obstojne kolem 24tis ale to uz mi fakt prijde hodne radsi bych fakt neco na to moje obcasne jezdeni za 12tis nejradsi.. otazka je zda ma cenu neco v teto kategorii vybirat nebo je to vsechno shity.. vybral jsem dobre nebo je sehnatelne neco lepsiho? Dekuji. Jinak ty kola ostatni za 16. Toto top-cyklo.cz/... nebo za 24tis tyto dve canyon.com/... nebo koloshop.cz/...
Ona přehazovačka chroupe i u drahého kola, když se neudržuje. Já bych doporučil jakékoliv horské kolo s hliníkovým rámem, přední vidlici buď neodpruženou, nebo správně nastavenou. Lidi vyhazují peníze za odpružené vidlice, ale když si holka, co má 50kg koupí vidlici s pružinou na 100kg chlapa, tak jen zbytečně vozí tu hmotnost (vzduchovou vidlici u levvného kola neuvažuju). V případě nového kola ideálně sehnat soukromníka, který vám tam dá sedlo a případně i jiné komponenty, jaké vám vyhovují, v případě jetého holt musíte brát co je a sedlo a pod. si případně vyměnit. Já před časem koupil ojeté kolo za 1000.-Kč. Tak jak bylo bylo úplně nanic, ale po investování dalších asi 1500.-Kč a provedení údržby kolo na běžné ježdění do 100km úplně v pohodě.
Odkazy jste vložil špatně, nebo byly změněny zhůry.
Viděl bych to na krose, příklady třeba zde kubasport.cz/...
Napíšu Vám, jak to mám já. Chtěl jsem jezdit do práce na kole. Terén je trochu více kopcovitý, takže bez elektrokola ani ránu. Tudíž jsem koupil starší kros Author Stratos za 3500Kč, ročník 2008, hliníkový rám, odpružená vidle a dokoupil k tomu sadu elektromotoru Bafang 750W a baterie + displej a příslušenství za cca 20 tisíc. Mám teď parádní kolo se kterým se dostanu všude a rychle. Jsem maximálně spokojený. Doporučuji Vám to stejné (nebo podobné). Teď už v Decathlonu prodávají elektrokola za cca 20 tisíc, tak se také můžete inspirovat. Kdosi je testoval na YT a nejsou špatná, samozřejmě se jedná o nejnižší základ, ale funkční.
České 4ever grafitti 2023 vyprodejovy model z 21tis akce na 12,5tis vzduchova vidlice a hydraulicke brzdy.. prehazovacka lepsi zaklad nebo stredno trida.. sedlo premiove myslim so ze za ty prachy noc lepsiho sehnat nejde.. myslim ze je to dobry kauf? Vaha myslom kolem 13kg
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.