Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost kola

Od: mik odpovědí: 1 změna:

Zdravím, mam 169cm a zvažuji koupi horského elektrokola. Jakou velikost? když je psané např 17-18" nebo 18-20" atd. Lesni cesty převažně v kombinaci s asfaltem. Jezdil jsem v mládí dlouho i na horkém kole 21" a nedělalo mi to problém a to byly ty štangle ješte celkem rovné ted jsou spíš hodně ze šikma. Viděl jsem ted zajimavou nabídku na 20" ale nevím zda to nebude v něčem na škodu. Děkuji předem.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

0x
Podívejte se do tabulek dle konkrétního kola které chcete. Každý výrobce to má trochu jinak. A samozřejmě je nejlepší vhodnou velikost vyzkoušet osobně, bez ohledu na tabulky.
Např.u značky 4Ever by pro Vás byla jednoznačně velikost M(17").

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]