Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zimní boty pro městské turisty?

Od: frozenalbatros odpovědí: 7 změna:

Poté jak proběhla má reklamace obuvi ..shrnu to větou: "vy jste v nich ale chodila!" ...se už nechci spálit a dát přes dva tisíce do něčeho v čem bude koncem zimy mokro;) překvapivě podobné absurdity slyšel známý, co reklamoval trekové boty o kterých se pak dozvěděl, že nebyly tak úpně trekové :P

Nemáte, pls, někdo tipy nejlépe na konkrétní značku a model na zimní obutí pro širokou nohu, které přežije i víc než výšlap k tramvaji? Nachodím toho celkem dost. a zima se bohužel v běžeckých keckách moc přežít nedá. Ideálně bych nejraději něco pod dva tisíce ..ale lehce nad dva by ještě šlo...

Díky! L.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

2x

Tak konkrétně na zimní doporůčo nemám (resp. přítel má botky traktory s kožíškem z Deichmanna - dívala jsem se teď na jejich stránky, ta značka už tam není (Outdoor něco něco) v nabídce, ale zkuste), nicméně mám vynikající zkušenost se značkou Asolo. Mám od ní trekové boty s GoreTexem, které nosím tak do začátku zimy - nenaprší do nich, větrají, vynikajícně sedí na noze, pevná podrážka... Je pravda, že stály kolem 3000. Ale druhá pravda je, že už jsem je letos měla 7. sezónu. Na podrážkách je to vidět, ale jsou pořád super - o boty se poctivě starám, takže to asi hraje taky roli, ale taky v nich hodně hodně chodím. Kupovala jsem je s požadavkem "chci něco, v čem se dá jít do města od jara do podzimu, zároveň taky na nějaký výšlap do lesíku a aby nepromokly." V Hudy sportu mi poradili tyhle a nemůžu si stěžovat; cestujeme hodně, takže jsou hodně zapřahované. Kdybych měla požadavek jako Vy, sáhla bych po značce Asolo.

ann*

Mám širokou nohu a Asola - mají je dost ouzké :) bych kvůli tomu nedoporučovala!

kjanik112*
hodnocení

1x

Na chození po dlažbě užívám těžké traktorky.Byl jsem na vojně, kdy důstojníci byli staří fronťáci,a ti nám říkali, že těžké boty mají svůj účel.Při denním pochodu, a ještě se zátěží, do dlažby tlučou těžké podrážky a chrání nohu před otřesy.Nevím, možná je dnes tato teorie už překonaná, a boty jsou lehounké.Kéž by se vyjádřil odborník, samotného by mě to zajímalo.

ottas30
hodnocení

0x

ahoj, ja jsem si letos v rijnu koupila tyhle: loap.cz/...

jsou naprosto bezchybne, staly me kolem 1500 kc, pohodlne i pro sirsi nohu, taky se dost nabeham po tramvajich, boty udrzuji teplotu tela, takze mi v nich neni ani horko ani zima, maji super protiskluzovou podrazku, kvalitni material, v den kdy jsem je koupila jsem jela na hory je otestovat. po 4 hodinovem vyslapu v jesenikach me vubec nebolely nohy, no zkratka paradni trekove boty, jsou lehoucke! pocitam ze vydrzi hodne dlouho, a za tu cenu jsou super.

a jeste neco:) i kdyz se z nich po 12 hodinach vyzujete, tak vase ponozky nebudou nelibe citit...

maji je v modre a cerne variante, myslim ze je maji i ve sportisimu... tak dej vedet jak se ti libi:)

Hanka

Mám velmi podobné boty stejné značky, chodím v nich už čtvrtou zimu a jak zimu nesnáším, tyhle boty na jaře zouvám s lítostí. Pohodlné jak obláček, lehké, nepromokavé, nepotivé... Vřele doporučuji. Nevzpomenu si už přesně, kolik stály, bylo to kolem 2.000. Každá koruna se vyplatila a věřím, že ještě vyplatí.

frozenakbatros

Dík moc! ty světlejší jsou rozhodně možný kandidát na nákup:)

blondyna
hodnocení

0x

canis.cz/...

Má je známá a já si je taky plánuji koupit...vyreklamovala jsem protékající goráčové Nike...v reálu vypadají fakt luxusně - jsou i odstínu i dozelena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]