Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Australian Open nasazení

Od: macvac odpovědí: 4 změna:

Asi tady byla tato otázka probírána již hodněkrát. Přesto se ptám. Jakto že v jednom zápase hrají proti sobě hráči z první stovky, a v dalším třeba oba z druhé stovky. Vím že jsou různí kvalifikanti nebo lackyloser, ale takových případů je víc. Zkušenější prosím odpovězte. Dík.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tenis
hodnocení

0x

Nasazených je jen prvních 32. Na menších turnajích třeba jen 16, 8, nebo i méně. Ti jsou v pavouku nasazeni tak aby se nemohli potkat v prvních kolech, a třeba první a druhý až ve finále, první čtyři nejdřív v semifinále atd. Zbytek je dolosován úplně náhodně takže v prvním kole na sebe můžou narazit třeba 33 na 1, nebo třeba dva z druhé stovky.

macvac
hodnocení

Jo díky za vysvětlení. O nasazených vím, ale že se zbytek losuje náhodně jsem nevěděl.

tenis

Ne jen že se to tu probíralo, ale probírali jsme to MY DVA *ee* poradte.cz/...

A opovaž se s tím za rok zase přijít!

macvac
hodnocení

Můžete se spolehnout. Do roka a do dne se budu na to samé ptát znovu. Při mé skleróze možná i dřív. To je samozřejmě legrace. Budu si to už pamatovat. Na druhou stranu taková skleróza je částečně výhodná tím, že můžu nad tím samým přemýšlet pořád znovu a znovu, a nikdy mě to neomrzí, a stále je pro mě všechno pořád nové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]