Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hraní hokeje v pozdním věku

Od: adr odpovědí: 3 změna:

Zdravím, bude mi za pár dní 18 a hodně dlouho mě přitahoval hokej. Hrát ho dříve nebyla možnost, aktuálně se věnuji škole, ale brzy končím a chtěl bych objevit něco nového. Jediný háček je v tom, že neumím bruslit, párkrát jsem na ledě stál, ale povím vám, hodil bych se jako cirkusový klaun. Všichni víme že to už nikam nepůjde dotáhnout, ale chtěl bych hrát jen alespoň pro srandu. Nevíte odkud začít, popř. znáte někoho s podobným příběhem?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Tak šudlání na rybníku/ zimáku s kámošema v pohodě. Bruslit se dá naučit, i k tomu přidat hokejku, jen se tomu věnovat.. Dobrý učitel/ trenér se hodí, pak to učení jde řádově rychleji...

Na nějakou vyšší úroveň samozřejmě zapomeň, na to by bylo pozdě i v 10 letech.. Ale prales je pořád možný.

2024
hodnocení

0x

Tak pokud v 18 letech neumíte ani bruslit, tak ten hokej pro srandu hrát můžete (doslova a do písmene pro srandu).

Jedině na rybníku a tak s chlapci či děvčaty ve věku 5-7 let a jedině za pomínky, že z nich nikdo nehraje hokej.

Ne, nikoho takového neznám (ani v žádném jiném sportu). Vlastně snad jediná vyjímka o které jsem někde četl byla ta, že nějaký pán začal v pozdním věku s ultramaratony. Ale samozřejmě i tam bych předpokládal nějakou sportovní průpravu z dřívějška.

honza22
hodnocení

0x
Ahoj, zkus si najít amatérský hokej v tvém okolí, a muzes se tam pripojit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]