Nejste přihlášen/a.
Čau lidi, snažím se něco udělat se svými svaly. Ze začátku jsem se pustil do břicha. Doma mám posilovač AB rocker (tohle ale jiná značka: insportline.cz/...), dostal jsem ho k předplatnému novin. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli to funguje?
Mám asi 170 cm a vážím 51 kg
fungují dobře jako zdroj solidních příjmů pro prodejce, k procvičení břišních svalů nepotřebujete zázračný stroj který doma překáží, stačí cíl, motivace, trochu místa v bytě, podložka a pevná vůle a pak už jen začít...
Moment... Uznávám že čistě používání toho posilovače co napsal El Barto v odkazu svaly neudělá, ale to sedy-lehy taky ne, ten stroj je vlastně pomůcka na sedy-lehy, protože při normálních lehsedech se dá udělat strašná hromada chyb a nevratně zničit záda, ale protože ten stroj pořád záda udržuje rovná se těch chyb udělá míň a záda se nezničí...
Teda Elbarto, zrovna Vás jsem počítala mezi ty normální lidi na poradně. Proč ta reklama?
Bože, ten svět se fakt nezmění.
Jestli myslíte ten odkaz tak to nešlo o reklamu, šlo jenom o ukázku, který stroj myslím...
A pokud jde o toho Arnolda tak to jsem chtěl napsat... nenapadá mě lepší formulace než: svůj vlastní názor co si o tom stroji myslím a v čem vidím jeho výhody.
Napsal bych to za sebe (ne jako arnold ale jako El Barto),ale cítil jsem se trapně, že se ptám, lidi mi to tady rozmlouvají a já si i tak myslím že je to fajn věcička...
doplněno 01.01.11 12:06:P.S. omlouvám se, pokud jste to pochopila jako nějakou reklamu, mrzí mě to
Elbarto, o odkaz nešlo. Já třeba doporučuji a dávám odkazy na Alzu, protože s ní mám zkušenosti. Ve chvíli, kdy mi někdo oponuje a doporučí lepší obchod, budu vděčná. V Insportline taky nakupuji. Tady jde o Arnolda. Vidíš to. Bylo ti trapně a výsledek? Trapas jak blázen. Teď riskuješ a je to pravděpodobné, že plno lidí na tebe změní pohled. Já jsem třeba nezmar, pořád kapku důvěry nechávám a věřím v lidskou pitomost, neúmyslně provedenou. Sama jsem si takovými kopanci prošla milionkrát a pár mě jich ještě v životě potká. Věřím, že se chytíš za nos.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.