Nejste přihlášen/a.
Je vůbec nějaký který je opravdu přesný?
Prosím podělte se o své zkušenosti s různými přístroji.
Předem děkuji
0x
Zdravý člověk nepotřebuje něco takového měřit na sobě doma. Nemocný by se měl obrátit na lékaře. Lékařské přístroje se běžně neprodávají.
Stroje kupovat nexhci, to se dá jednorázové zaplatit ale nějak jsem na to neslyšel nějakou pořádnou chválu
myslím že přesně tuk změřit nejde to není strojove položena poleva na koláči,
tělo si ho rozloží jak potřebuje to by musel měřit nějaký přístroj s buněčnou přesností nevím dokážu si to představit ale nevím jestli to existuje a je to možné
A taky ostatní vidí výsledek na vás a vy na svém pocitů lehkostí,není důležitější mít zdraví v pořádku po vyšetření lékaře a černé na bílém
0x
Tady se můžeš podívat na zkušenosti s diagnostickou váhou. Spíš si vymysli jiné ukazatele progresu. Teď jsi dával cm dolů, teď zase chceš nahoru - to změříš metrem. Pak si dej nějaké výkonostní měření - počet kliků, shybů, uvidíš, jak se budou zvětšovat váhy s posilovně, sleduj klidovou tepovou frekvenci, naměř si VO2 max, ...
0x
Je taková moudřejší metoda, než si vypočítávat BMI, a to obvod pasu děleno výškou x 100.
Muži: pod 35 podvýživa, 35-43 velmi štíhlý, 43-53 normál, 53-58 nadváha, 58-63 obezita, nad 63 těžká obezita.
Ženy: pod 35 podvýživa, 35-42 velmi štíhlá, 42-49 normál, 49-54 nadváha, 54-58 obezita, nad 58 těžká obezita.
Mně to připadá nesmyslné se takhle přísně sledovat. Nejsme stroje. Tělo pracuje, voda a střevní obsah kolísá. Důležité je, jak máte tělo pevné, proporce vyvážené, zda se cítíte zdravě a jste zdatný...
Jinak diagnostické váhy mívají někde v lékárně nebo ve fitku. Viděla jsem ji v Planeo elektro, asi za tisíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.