Ahoj, mám takovou delší otázku. Je mi 14 a dělám cyklistiku, která mně baví. Od vyhry MS v hokeji mne hokej zaujal az tak, ze jsem si koupil hokejku. Zacal jsem jezdit na koleckovych bruslich na jedno hriste si steilet na branu abruslit. Naucil jsemse preslapovani, jizdu pozadu a nejake to ovladani hokejky a puku. Chtel bych ale hokej zacit hrat (ledni) Ptal jsem se rodicu, ale ti rikali ze by na mne kluci z tymu byli hnusni a ze tam jsou podplaceni treneri, atd… Kdyz jsem se koukal jak maji treninky, zjistil jsem, ze by mi to krasne vychazelo s cyklistikou. Moje otazka je: myslite ze to da zvladnout a myslite, ze by mi to pomohlo i na tu cyklistiku? Diky za vsechny odpovedi
Pro svůj klid tam zajdi podívat se na trénink a uvidíš, jestli na to máš. Jsou i amatérské místní soutěže nadšenců. Zjisti si takovou partu a přidej se.
Rodiče mají z velké části pravdu. Ve 14 letech můžete hrát hokej s vrstevníky na rybníku, jakákoliv (byť nižší) soutěž je bez šance. Na cyklistiku Vám hokej nepomůže. Ale cyklistika je krásný sport, držte se ho.
Jedině jak se v tvém věku dostat k hokeji, by musel být nějaký trenér, který by tě znal osobně. Tedy ze známosti by tě hodil na led a ty by si předvedl co umíš. On svým zkušeným trenerským okem by hned poznal, jestli něco v tobě je, co by se mohlo rozvíjet a nebo ti rovnou řekne, ať radši zůstaneš hokejovým fanouškem v hledišti.
Takhle to chodí v nějakém béčkovém filmu. Ale to tě omlouvá, protože jsi sport viděl akorát v televizi. Tazatel si teď koupil hokejku kvality decathlon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.