Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zacit s hokejem

Od: honza7373 odpovědí: 6 změna:
Ahoj, mám takovou delší otázku.
Je mi 14 a dělám cyklistiku, která mně baví. Od vyhry MS v hokeji mne hokej zaujal az tak, ze jsem si koupil hokejku. Zacal jsem jezdit na koleckovych bruslich na jedno hriste si steilet na branu abruslit. Naucil jsemse preslapovani, jizdu pozadu a nejake to ovladani hokejky a puku. Chtel bych ale hokej zacit hrat (ledni) Ptal jsem se rodicu, ale ti rikali ze by na mne kluci z tymu byli hnusni a ze tam jsou podplaceni treneri, atd… Kdyz jsem se koukal jak maji treninky, zjistil jsem, ze by mi to krasne vychazelo s cyklistikou. Moje otazka je: myslite ze to da zvladnout a myslite, ze by mi to pomohlo i na tu cyklistiku? Diky za vsechny odpovedi :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Pro svůj klid tam zajdi podívat se na trénink a uvidíš, jestli na to máš. Jsou i amatérské místní soutěže nadšenců. Zjisti si takovou partu a přidej se.

hodnocení

0x

Rodiče nemají pravdu. Kluci z týmu na tebe hnusní být nemůžou.

Do žádného týmu, který vede trenér se totiž nedostaneš. Ne kvůli úplatkům, ale už jsi na to starej.

2024
hodnocení

0x
Rodiče mají z velké části pravdu.
Ve 14 letech můžete hrát hokej s vrstevníky na rybníku, jakákoliv (byť nižší) soutěž je bez šance.
Na cyklistiku Vám hokej nepomůže.
Ale cyklistika je krásný sport, držte se ho.

hodnocení

0x
Začínat ve 14 s hokejem to je tak na nejvyšší rybníkářskou ligu.

ltz
hodnocení

0x
Jedině jak se v tvém věku dostat k hokeji, by musel být nějaký trenér, který by tě znal osobně. Tedy ze známosti by tě hodil na led a ty by si předvedl co umíš. On svým zkušeným trenerským okem by hned poznal, jestli něco v tobě je, co by se mohlo rozvíjet a nebo ti rovnou řekne, ať radši zůstaneš hokejovým fanouškem v hledišti.
Takhle to chodí v nějakém béčkovém filmu. Ale to tě omlouvá, protože jsi sport viděl akorát v televizi. Tazatel si teď koupil hokejku kvality decathlon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]