Nejste přihlášen/a.
Snažím se dlouhodobě přibrat, jím pořád a hodně... nic nepomáhá. Samozdřejmně bych nejraději přibral na svalech. Posiluji již dlouho dobu ale svaly jsou pořád malé. Existuje běžně dostupná potravina v nichž je dostatek látek které by my v tomto ohledu pomohly? Pár kamarádů si dávají koktejl z syrových vajíček. Výsledky sice mají ale já mám v tomhle ohledu strach ze salmonely.. Máte s tím někdo zkušenosti? Prosím poraďte.. Honza
hále mě to vůbec nepřijde těžký přibrat:D jde spíš o to, jeslti chceš přibrat zdravěa postupně nebo rychle. Jestli chceš zdravější cestu, tak bys měl hodně změnit jídelníček - místo celozrnného bílé, místo polotučného plnotučné atd..a třeba každý den VEČER ( když se tu zpomaluje organismus) si dát kousek čokolády. Jestli chceš přibrat rychle a né zrovna zdravě, tak jednoduše fastfoody, přecpávat se, nesportovat moc ( až na to posilování), prostě jedna sladkost za druhou:D
dívej, já sem holka udělala sem každý den v týdnu s malými přestávkami 200 dám. kliků... navyšovala jsem počet ... a svaly mam větší a lepší ... a vajicka sou na nic ... posiluj a správně jez , to úplně stačí Kaču P.S : zkus pán. kliky s tlesknutím ... já vypadám jak leklá ryba na souši
podívej já denně udělám možná taky kolem té dvoustovky kliků (pánských) občas zkouším i s tím plesknutím těch už tedy tolik neudělám dělám shyby na hrazdě i s činkama posiluju dokonce jednou týdně chodím do posilovny ale nic nezabírá.. proto se ptám na ty vajíčka zajímalo by mě čím to totiž je, protože jím pořád ale prostě nemůžu na svalech přibrat ani ťuk
trošku mě připadá že celá moje denní snaha je pak na dvě vědci...
Pokud cvičíte a nepřibíráte na váze, tak váš příjem energie je v rovnováze s výdejem. Zvyšte příjem a tělo poroste. Optimální je požívat 2g bílkovin na 1kg vaší váhy a pak začít experimentovat s příjmem sacharidů (rýže, těstoviny, brambory, luštěniny). Důležitý při nabíráni je i odpočinek a dostatek spánku. V posilovně je třeba se zaměřit na hlavní svalové skupiny a od nich stačí základní cviky. Vidím jak spousty začínajích fitnesáku cvičí 20 serií na bicepsy... Ale poctvivé dřepy, či shyby na hrazdě jsou k vidění málokdy. A to jsou přesně cviky, ktreé donutí vaše tělo růst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.