Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Batoh Wenger - kde koupit?

Od: yarda® odpovědí: 3 změna:

Kdysi, už je to pěkných pár let, jsem si v akci v Kauflandu koupil batoh Wenger, aspoň tohle bylo napsané na visačce. Byl a pořád jsem s ním spokojený, ale už je na něm vidět zub času a chtěl bych si koupit nový. Stejnou značku a stejné provedení. Hledám na internetu a nikde nenacházím.

Je někde v Praze kamenná prodejna, kde bych měl šanci aspoń nahlédnout do nějakého katalogu co vlastně mám chtít?

doplněno 20.08.24 17:31:

V Letňanech je teď nějaká výstava, chci se tam podívat, ale nevím, jestli tam vystavuje i tahle firma.

Batoh Wenger - kde koupit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

svetbatohu.cz

bramburka
hodnocení

0x

Nevim, kde jsi hledal, ale ja jich nasla spoustu:

search.seznam.cz/...

hodnocení

Já hledám přesně ten co je na fotce. Kdysi jsem se poptával, dokonce mi někdo tvrdil, že ty batohy pro Kaufland tehdy nebyly standardní typy ale nějaké speciální provedení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]