Zdravím, chtěl jsem se zeptat na názor na kola od výrobce MMR. Pokukuji po novém horském kole na cyklovýlety s rodinou a singletracky (ještě si nejsem jistý, jestli hardtail anebo celoodpružené) a tato kola mi přišla za dost dobrou cenu, karbonová s kvalitní výbavou (SRAM GX AXS nebo Shimano XT). Zatím mám v merku HT Rakish 00 za 59k, Rakish 50 za 43k, Rakish 90 za 31k anebo fully Kenta 10 za 88k (ale ten je už celkem mimo budget) a Kenta 70 za 59k. Bohužel k této firmě jsem toho na netu zrovna moc nenašel...
Spíš HT, ale pokukuji i o fullu, když už se dostávám do této cenové kategorie. Ale řekněme, že to mám hozené 70/30 pro HT (favorit je Rakish 00 s tím SRAMem). MMR není po ČR moc rozšířené, takže nějaký test půjde asi nelehce..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.