Ahoj chcel by som poradiť nejaký Šport ktorý ma bude baviť je mi 15 rokov
Od:samueltaberyodpovědí:2změna:
Dobrý deň volám sa Samuel Tabery bývam v Piešťanoch chcel by som chodiť na niekati Šport ktorý ma bude baviť hral sem od malička futbal 7rokov ale tet už nemôžem pretože mám problém so zarasteným nechtom na Nohe a mám ho zahnisani ak vôli tomu už nemôžem hrať futbal furt stim chodím doktorovej na chirurgii a furt mi ho kúsok nechtu odstrihnú polovicu a by to nezaruztavalo A tu dám fotki čo mi sa stoho robí s futballu ten prvý obrázok je zahnisani prst na nohe a ten druhý je po operácii z chirurgickej ambulancie a dostal som 6 inekcií
jinak tvůj zdravotní problém lze řešit i nechirurgicky, podle mě je to lepší řešení. nehet je třeba správně střihat, tedy rovně a pokud se kroutí a zarůstá navštiv odborníka, který vám aplikuje na nehet rovnátko
Pokud máte v okolí nějakou řeku nebo jezero, přihlaste se do nějakého kanoe/člunkárského klubu. Nebudete zatěžovat ty palce a budete mít namakaný trup i bicáky. Nic jiného mě aktuálně nenapadá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.