Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ahoj chcel by som poradiť nejaký Šport ktorý ma bude baviť je mi 15 rokov

Od: samueltabery odpovědí: 2 změna:
Dobrý deň volám sa Samuel Tabery bývam v Piešťanoch chcel by som chodiť na niekati Šport ktorý ma bude baviť hral sem od malička futbal 7rokov ale tet už nemôžem pretože mám problém so zarasteným nechtom na Nohe a mám ho zahnisani ak vôli tomu už nemôžem hrať futbal furt stim chodím doktorovej na chirurgii a furt mi ho kúsok nechtu odstrihnú polovicu a by to nezaruztavalo A tu dám fotki čo mi sa stoho robí s futballu ten prvý obrázok je zahnisani prst na nohe a ten druhý je po operácii z chirurgickej ambulancie a dostal som 6 inekcií
Ahoj chcel by som poradiť nejaký Šport ktorý ma bude baviť je mi 15 rokov
Ahoj chcel by som poradiť nejaký Šport ktorý ma bude baviť je mi 15 rokov #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

2x

tak třeba stolní tenis...

jinak tvůj zdravotní problém lze řešit i nechirurgicky, podle mě je to lepší řešení. nehet je třeba správně střihat, tedy rovně a pokud se kroutí a zarůstá navštiv odborníka, který vám aplikuje na nehet rovnátko

hodnocení

1x

Pokud máte v okolí nějakou řeku nebo jezero, přihlaste se do nějakého kanoe/člunkárského klubu. Nebudete zatěžovat ty palce a budete mít namakaný trup i bicáky. Nic jiného mě aktuálně nenapadá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]