Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rukávy u atletů

Od: bimbam® odpovědí: 7 změna:

Zdravím! Dívám se na olympiádu a už poněkolikáte vidím na atletech zvláštní rukávy. Někdo má jeden, někdo dva. Jaký mají význam?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nemáte fotku?
Mě napadá jen orteza
hodnocení

Fotku nemám. ortéza to určitě není. Je to tenký úplet, od zápěstí skoto k paži. U těch prvmích si nejsem jistá, ale dnes to měli překážkáři ve stejných barvách jako závodní (národní) dres. i s logem Puma.

Už vím Kompresní rukáv.
mcompanies.cz/...
07.08.24 20:09
hodnocení

Děkuji!

runner2
hodnocení

2x
Z našich běžců je používal Pavel Maslák na 400m př. Význam to nemá žádný kromě psychické pohody závodníka a estetiky. U sprinterek jsem viděl i použití jedné nohavice.
hodnocení

Chtěla jsem i zde napsat "děkuji!" Nejde to. Prý už jsem jednou děkovala. Zajímavé.

hodnocení

2x
Ano, mohou to být kompresní rukávy. Také to mohou být chladící rukávy, nebo rukávy proti UV záření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]