Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Garmin hodinky - přidávání sportů/aktivit

Od: elisa24® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám hodinky Garmin Venu 2 Sq. Jdou prosím do hodinek zdarma přiinstalovat aplikace na sporty, které v hodinkách defaultně nebyly (MTB biking, Štěrk, skákání přes švihadlo), aby se počítalo se to do odznaků? Zkoušela jsem třeba aplikaci Jump Jump, ale v odznacích se skákání přes švihadlo neobjevilo. Nebo třeba vystoupaná patra - hodinky nemají barometr, ale dle GPS následně vědí, jaké bylo převýšení z naměřené trase, jde to nějak začít počítat? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Venu nemám, u Fenixe je aktivit mrak i to švihladlo. Ale pokud nějaká aktivita chybí, pak jediná šance je:

Garmin Connect - více - zařízení garmin - (klik na hodinky) - aktivity a aplikace - (srolovat dolů) - PŘIDAT

Tam je hafo aktivit, které jdou přidat a pak je lze nalézt v hodinkách

doplněno 07.08.24 10:16:

Dokonce lze přidat i takové aktivity jako jízda na motorce :-D

Garmin hodinky - přidávání sportů/aktivit
hodnocení

Děkuji, mám tam těch aktivit 20 po přidat, na to už jsem koukala, jiné než mají Fenix - ne tak zajímavé jako jízda na motorce *smich*, Fenix mají všechno, to je jiná liga.

Druhá možnost je odjet si kolo po stezce jako obyčejné kolo a dodatečně v aplikaci změnit za štěrk apd... Stejně tak běh atd.
hodnocení

Aha, moc děkuji, tam už je těch aktivit více. Vyzkouším.

2024

@clayman: Jízda na motorce určitě přidat jde...ale spousta lidí to má špatně nastavené. Na mnoha cyklistických segmentech je na prvním místě motorkář, který s průměrem 90km/h (ještě k tomu do prudkého kopce) je bezpečně nejrychlejší...

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]