Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nafukování paddleboardu

Od: arwi® odpovědí: 10 změna:
Prosím vás,čím nafukujete paddleboard značky Aqua Marina, když nechcete použít ruční pumpu?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dobrý den, mám Pure Air od Aqua Marina, nafukuji jedině z auta. Takže elektrická pumpička do zapalovače auta. Můj se nafukuje na 15 PSI, na pumpičce se nastaví požadovaný tlak a hotovo. Ručně jsem ho pumpovala tak dvakrát, ze začátku. Pak už nikdy. U moře se vždy našel nějaký domorodec, co pumpičku měl. Značku pumpičky teď nevím,nejsem doma, ale nějaká obyčejná.
hodnocení

Když já se nafukování přes autozapalovač bojím.Kdysi jsme tak nafukování madračky a pak jsme neodjeli.A také necháváme auto na parkovašti a to je od vody dost daleko.Takže jsem myslela na nějaký Aku
hodnocení

A šlo vám to vždycky nafouknout těmi el. pumpičkami i bez redukce? Kdyby jste mi až budete doma napsala značku pumpičky,tak bych byla ráda .A to auto se musí nechat nastartované?
Nafukování paddleboardu
Tak, je to nějaká černá od Itiwit. Kupována ve Francii, možná v Decathlonu. Auto je nastartované, nafoukne paddle během devíti minut (od oka,nikdy jsme to neměřili přesně). Žádnou speciální redukci k AM nemáme, takhle pumpička má takový zobáček. Ale máme k ní nakoupené i redukce na nafukování stanu, matraček, balónů atp. Nikdy se nám naštěstí nestalo, že bychom neodjeli, v průběhu jízdy je autozapalovač skoro vždy v provozu. Jsou i Aku, brácha má od Bosch. Náš paddle je lehoučký, takže není problém přenášet. Tahám ho i do patra na balkon, nebo od ubytování po kamenech dolů k pláži.
hodnocení

Moooc děkuji.
hodnocení

Tak jsem si tu pumpičku v Decathlonu objednala a ještě Star Power bank 6000Ah pro pumpy na 12V k paddleboardům,abych nemusela nafukovat z automobilu.
ooo

Tohle jsem včera viděl na ali Expressu asi za jeden a půl dolaru?

To jste museli foukat asi tak hodinu, kdy jste neodjeli. Pokud máte starou auto baterku tak nech to nastartované auto pak nemusíte mít žádné obavy. Alternátor má výkon klidně 120 A, takže by Utah najednou i bez baterky 10 takových kompresoru najednou

hodnocení

Dnes poprvé vyzkoušeno a je to super.Denny276 moc jste mi pomohla.Ještě jednou děkuji.
Paráda! Tak si užívejte letních radovánek *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]