Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký druh proteinu jako doplňku stravy je nejlepší pro budování svalů?

Od: david98 odpovědí: 6 změna:

Ahoj, díval jsem se na tento přehled. Jde nějak přibližně říct, jaký druh těch proteinů je nejlepší pro budování svalů?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Maso, vejce, ryby, tvrdý sýr, tvaroh, luštěniny, ořechy...K tomu zeleninku, ať jsou vitamíny a minerály.

Přečtěte si, co je těch práškových preparátech, většinou sušené mléko, sojový prášek, sušené bílky,...Příliš bílkovin / proteinů/ zatěžuje ledviny.

iks
hodnocení

0x
Hovězí maso

juhele
hodnocení

0x

Jaký tento? Zapomněl jsi odkaz a přílohu.

K ostatním odpovídajícím doplňuji co používám já:

. syrovátka, 0,5 kg stojí asi 50 Kč (v Benu e-shopu)

. Kreatin, kilo se dá sehnat okolo 400 Kč (Gymbeam, ostrovit, na Allegru)

A s luštěninami opatrně, není to moc přirozené pro naši populaci, časem může být problém ve vyšším věku s dnou. Tuším že havlíček případně jiný známý výživový poradci luštěniny už vynechávají z doporučení... Na rozdíl od výše uvedených. Přičemž syrovátka je základem všech předražených doplňků stravy kulturistů, a kreatin údajně podle 1000 studií nemá žádné negativní dopady

david98
hodnocení

Asi jsem ho zapoměl přidat (nebo ho admin smazal?) - já tady nic nepropaguji.

Tady: proteinaco.cz/...

juhele

A ty si v pětadvaceti letech nepamatuješ, jestli si ho přidal nebo nepřidal? :)

mé doporučení viz výše.

milanb
hodnocení

0x
Kup si jakykoliv syrovatkovy, a pij ho pokud mozno s vodou. I ten nejlevnejsi ti pomuze nabirat svaly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]