Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trénink délka

Od: jiritojsemja odpovědí: 10 změna:
můj cíl je růst svalů (přírodně). Trénuji už pár let hodinu a půl každý den intenzivně. Ale otázka zní jestli mohu trénovat déle jak hodinu a půl když se na to cítím?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iks
hodnocení

0x
Někdy je méně více. Trénovat každý den je pro naturála blbost. To se hodí jen pro enhanced borce. Osobně bych se soustředil na 4 tréningy v týdnu 1-2hodiny. K tomu může člověk přidat nějaké kardio ve volnu.

hodnocení

0x

Hlavní otázka je, jak se Ti daří plnit Tvůj cíl? Já s cílem zábava trénovala 4 dny 60 + 90 min, 1 den 60 min, 2 dny 90 min + 80 min běh a vyhovovalo mi to.

liska5
hodnocení

0x

Spíš si dávejte pauzy a zařadte zcela jiné sporty. Regenerace je půl úspěchu.

jiritojsemja
hodnocení

Děkuji za odpovědi, cvičím pár let a vybudoval jsem si celkem solidní postavu, ale i když trénuji intenzivně a hodinu a půl tak mi přijde že klidně ještě hodinu můžu pokračovat. Kardio dělám ve formě boxování.
iks
Nic navíc ti to nedá. Čas se dá zužitkovat lépe.

tj
hodnocení

0x
Čas je úplně zcestný údaj. Podstatné je "Jak" trénujete, "Jaká" je zátěž, je správná? Můžete posilovat klidně 5 hodin denně, ale pokud budete posilovat s kartonovou krabicí, bude to tak nějak k ničemu... Chápeme se... *palec* Pokud bude trénink a zátěž nastavená dobře, můžete dosáhnout stejných výsledků klidně i s polovičním časem...
jiritojsemja
hodnocení

Dobrý den, děkuji za odpověď .Ne s krabicí opravdu neposiluji. Měřím asi 185cm a vážím 95kg. Na bench zvedám 115 kg na dřep 170kg.

lexa
hodnocení

0x

Přijde mi to jako výmysl. Pokud bych cvičil každý den hodinu a půl, i kdyby jen rok, jsou to stovky hodin. Proto se mi nechce věřit, že by někdo kdo tráví tolik hodin tréningem by nezkusil třeba týden(i víc) trénovat déle, aby zjistil co to s ním udělá, nebo si o tom něco v průběhu těch let nezjistil.

Navíc, pochybuju že by nějaký naturál zvládl necelé tři hodiny intenzivního tréning, každý den.

Ale kdybych se měl přes to přenést, tak cvič tak dlouho jak chceš, sice na síle ti to moc nepřidá ale jestli je to něco co tě baví a chceš to dělat, asi bych moc neřešil jak dlouho trénuješ a prostě bych trénoval. V opačném případě jestli ti jde jen o to, se zlepšit, ta hodina navíc ti skoro nic nedá, spíš bych se zaměřil na zvýšení intezity tréningu(vyšší váhy, méně opakování) protože jesti po hodině a půl máš pořád dost energie, tak ten tréning stojí za nic a je třeba ho udělat náročnější.

jiritojsemja
hodnocení

Dobrý den, díky za odpověď, ale výmysl to není. Byl jsem prostě takhle zvyklý trénovat, nevidím důvod proč bych musel zkoušet něco nového když mi z toho programu co jsem měl rostly svaly. Zajímalo mě akorát ,jestli když přidám trochu víc cvičení tak jestli mi to přinese ještě lepší výsledky. Ale díky za odpověď.
liska5

Taky co je cílem. Jestli jen svaly, tak mi to připadá nudné, jelikož je to na úkor všestrannosti, zejména obratnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]