Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bicykl a muž

Od: davidpel odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, podívejte se může chlap jezdit na kole který má snížený rám? Objevil jsem na prodej které je celé černé ale je označené jako dámské... Myslíte že to běžný člověk na ulici pozná že to je dámský a je na tom chlap? Potřebuji ho do města

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jk2021
hodnocení

8x

Je to úplně jedno, názor ostatních vám může být ukradený. Záleží jen na tom, co je pro vás osobně pohodlné/důležité.

davidpel
hodnocení

Souhlasím. Děkuji

hodnocení

6x

Hlasím že přímo na dámském jezdím a jsem spokojen.

Bicykl a muž

amperr
hodnocení

2x

Někteří muži dámská kola prostě mít "musí". Já na něm kdysi programově jezdil do hospody. Kdybych měl i ten kilt, neměl bych problémy s děravými kalhotami po pozdních návratech :-D

Bicykl a muž #2

mll
hodnocení

1x

Podle mě to je úplně jedno. Ale lidi zkouší vše možné a kdo se chytne, jeho blbost.

hodnocení

1x

Myslím, že normální člověk na ulici to pozná a bude mu to zcela fuk. Stejně jako pozná a bude mu fuk, jestli je to kolo červené, zelené, modré, černé ...

Pánské kolo má pevnější konstrukci, dámské usnadňuje manipulaci se sukní. Ale v normálních podmínkách jsou pevná obě dost a v kalhotách to taky není problém, takže to řeší tak maximálně ti, co mají sami nějaký problém se sexualitou.

(A samozřejmě i mnozí dospívající, ale ti mají problém se sexualitou tak nějak od přírody, najednou přestává to druhé pohlaví být obtížný hmyz a naopak se stává přitažlivým a co jako teď hned s tím, že? Ale většina z toho brzo vyroste.)

Tohle mi tak trochu přijde jako řešit, jak přez sebe v zimě přehodit deku - muži mají mít levý cíp nahoře, ženy levý, protože podobně se to dělá se zapínáním, protože kdysi kdesi před staletími se to zavedlo jako móda. Normálně si to přez sebe člověk hodí tak, aby to hřálo.

Samozřejmě pokud se rozhodnete něco "naznačovat" po vzoru tety Kateřiny, tak vás budou lidé fixírovat. (Ale to byste stejně dělal jen kvůli těm efektům.)

liska5
hodnocení

1x

Já bych to nazvala městské kolo. To má tím snížením rámu usnadnit časté nastupování a slézání. A takové je pro všechny - chlapy i ženy..

motor
hodnocení

0x

Jezdím jedině na dámském kole.

mll

Já mám teda jen "dámské" sedlo. Kromě jiného materiálu (původní bylo ze sovětské kůže, nové je z polyuretanu) je úplně stejné jako to původní. Ostatně sehnat sedlo na celý zadek dalo dost práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]