Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Mám takový malý problém, ale potřebuji znát před nákupem odpověď. Nechci utrácet za závaží na zápěstí i za činky s tím, že se mi jedno z toho bude válet v šuplíku.
Chodím na Zumbu a instruktor nám řekl, že kdo chce, může si přidat zátěž i na horní partii těla, ruce. Navrhl lahve s vodou, ale já si chci koupit buď činky, nebo závaží na zápěstí. Nevím, co je lepší.
Uvažuji tak, že závaží na zápěstí můžu mít celou dobu na sobě, nemusím s tím manipulovat a nevadí, když se mi zpotí ruce. Ale je stejně účinné, jako činka? Nebo to funguje jinak? Prosím, poraďte.
Děkuji předem.
Závaží na zápěstí. Je to opravdu pohodlnější. Navíc ho můýeš používat i doma při úklidu. Dporučuji
Sebi, moc děkuju. V pondělí si pro něj letím a v úterý ho vyzkouším. Doufám, že budu moct hýbat rukama, druhý den. Manžel tu do mě hučí, že víc jak půl kila je velká zátěž, ale já mám v hledáčku kilové.
No, manža má pravdu . Fakt vem to půl kilové. Bohatě stačí.
Vyhneš se tomu, že Tě ruce budou bolet. A na posilovíní to bohatě stačí. No, ale jestli chceš vypadat jako Pepek námořnik, tak kup aspoň kilo a půl :D
Neštvěte mě oba. :D Tak já půjdu mezi, vezmu 0.75 Kg.
Já to půlkilové měla v ruce, to je jak pírko, ale je pravda, že když zkusím zvednou např. cukr 10x,v natažené ruce, tak to znát je.
Díky.
Mařenko, půlkilové jsou akorát. To se ti zdá, že jsou lehké. Víš, kolikrát je zvedneš během cvičení?
Fakt? No zvednu je asi tisíckrát, v dost rychlém tempu, to je pravda, ale já brala v potaz to, že všichni chodí na jednu hodinu a jsou vyřízení a já už na dvě za sebou jdoucí a pohoda. Tak jsem si říkala, že mám asi lepší fyzičku a měla bych si naložit víc, abych z toho něco měla.
Tak si uvědom, že nazvedáš 500 kg běhen cvičení, to už určitě poznáš... Jsi dobrá, že chodíš cvičit, já jsem strašně líná
Mě baví ta Zumba, na aerobik bych byla taky líná. Tady to je spíš tanec a to je super. Kdybych byla mladší, zkusila bych Kick Box.
Ale hlavně, než cvičení, hubnutí, formování postavy, mě u toho drží to rozbití stereotypu, který mě začínal ubíjet. My nikam nechodíme, jen práce, uvařit, uklidit a spát.
mařenko. Já vím, že se zdá lehký. Ale zkus vzít petky s vodou a párkrát si s nimi zacvič. Za chvilku ty flašky budou těžší a těžší...
Dcera má doma i tyhle závaží na nohy. Používá to každou chvíli. A třeba při tom úklidu je za chvilku budeš opravdu cítit.
dobešová, ty jsi štíhlá sportovní laňka? Hned mi pošli foto v bílých plavkách, ať vím, do čeho jdu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.