Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závaží na zápěstí nebo činky?

Od: marenka* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den všem. *slunce* Mám takový malý problém, ale potřebuji znát před nákupem odpověď. Nechci utrácet za závaží na zápěstí i za činky s tím, že se mi jedno z toho bude válet v šuplíku. *hi* Chodím na Zumbu a instruktor nám řekl, že kdo chce, může si přidat zátěž i na horní partii těla, ruce. Navrhl lahve s vodou, ale já si chci koupit buď činky, nebo závaží na zápěstí. Nevím, co je lepší.

Uvažuji tak, že závaží na zápěstí můžu mít celou dobu na sobě, nemusím s tím manipulovat a nevadí, když se mi zpotí ruce. Ale je stejně účinné, jako činka? Nebo to funguje jinak? Prosím, poraďte. *modla*

Děkuji předem.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Závaží na zápěstí. Je to opravdu pohodlnější. Navíc ho můýeš používat i doma při úklidu. Dporučuji ;)

marenka*
hodnocení

Sebi, moc děkuju. V pondělí si pro něj letím a v úterý ho vyzkouším. Doufám, že budu moct hýbat rukama, druhý den. Manžel tu do mě hučí, že víc jak půl kila je velká zátěž, ale já mám v hledáčku kilové. *frajer*

sebod*

No, manža má pravdu :). Fakt vem to půl kilové. Bohatě stačí. *uf*Vyhneš se tomu, že Tě ruce budou bolet. A na posilovíní to bohatě stačí. No, ale jestli chceš vypadat jako Pepek námořnik, tak kup aspoň kilo a půl :D

marenka*
hodnocení

*bum*Neštvěte mě oba. :D Tak já půjdu mezi, vezmu 0.75 Kg. *pivo* Já to půlkilové měla v ruce, to je jak pírko, ale je pravda, že když zkusím zvednou např. cukr 10x,v natažené ruce, tak to znát je. *hi*

Díky. *pusa*

Mařenko, půlkilové jsou akorát. To se ti zdá, že jsou lehké. Víš, kolikrát je zvedneš během cvičení?

marenka*
hodnocení

Fakt? No zvednu je asi tisíckrát, v dost rychlém tempu, to je pravda, ale já brala v potaz to, že všichni chodí na jednu hodinu a jsou vyřízení a já už na dvě za sebou jdoucí a pohoda. Tak jsem si říkala, že mám asi lepší fyzičku a měla bych si naložit víc, abych z toho něco měla. *frajer*

Tak si uvědom, že nazvedáš 500 kg běhen cvičení, to už určitě poznáš... Jsi dobrá, že chodíš cvičit, já jsem strašně líná *zed*

marenka*
hodnocení

Mě baví ta Zumba, na aerobik bych byla taky líná. Tady to je spíš tanec a to je super. *ua*Kdybych byla mladší, zkusila bych Kick Box. *frajer* Ale hlavně, než cvičení, hubnutí, formování postavy, mě u toho drží to rozbití stereotypu, který mě začínal ubíjet. My nikam nechodíme, jen práce, uvařit, uklidit a spát. ;)

sebod*

mařenko. Já vím, že se zdá lehký. Ale zkus vzít petky s vodou a párkrát si s nimi zacvič. Za chvilku ty flašky budou těžší a těžší...*sok*

Dcera má doma i tyhle závaží na nohy. Používá to každou chvíli. A třeba při tom úklidu je za chvilku budeš opravdu cítit.

nu*

dobešová, ty jsi štíhlá sportovní laňka? Hned mi pošli foto v bílých plavkách, ať vím, do čeho jdu

sebod*

NU, po osmi dětech to není to, co to bývalo :D

nu*

pak ale nemůžeš dobře radit, já sportuji pravidelně a jsem sexy...dokonalý antický ideál:-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]