Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Hokej, tipy, poprvé v O2

Od: kekelus odpovědí: 3 změna:

Ahoj v sobotu jdu poprvé na hokej a do O2 arény jak hrajem proti Británii. Prosím někoho kdo už má zkušenosti. Jak dlouho dopředu mám být před arénou abych seděl na svým sedadle nez začne zápas. Můžu si vzít do arény klasickej batoh? Jak dlouho čekáte po českém zápase na metro až se dostanete dovnitř vůbec?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, pečlivě si přečtěte všechny instrukce a rady pro fanoušky viz odkaz. Batoh jedině do (placené) úschovny, do hlediště jen vstupenku, doklady, mobil a peněženku. Tak, ať vyhrajeme! Zdravím!
iihf.com/...
doplněno 19.05.24 18:08: kekelus - jak se Vám dařilo to zvládnout? Nebylo to složité a vše dopadlo dobře? Výsledek hokeje znám, tak napište jen své dojmy a zkušenosti i pro ostatní.
doplněno 27.05.24 11:51: kekelus - chci Vás požádat, abyste rozhodně už nereagoval/neodpovídal. Dodržte ten nezájem a ignoraci, ať si nezlepšíte moje mínění o Vás.
vernon
To by bylo dost blbý, prohrát s angličákama :-D
ben®
vernon - já si myslím, že naši (když budou hodně chtít) umí prohrát s každým .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]