Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrokolo pro mámu

Od: el odpovědí: 10 změna:
Ahoj, chtěli bychom s bratrem koupit máme (60 let) elektrokolo. Koukal jsem na nějaké městské kola cca do 25 tisíc. Může takové kolo vyhovovat? Jezdí hlavně po městě a velice často, nebo se vyplatí koupit dražší? Máte někdo tip na nějaké. Ideální by bylo kdyby byla šla baterie vyjmout a nabít doma v bytě.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud hodláte jezdit jen po asfaltu, tak jo, jinak raději krosové/trekingové kolo. Poradit konkrétní kolo nelze, neb každému vyhovuje něco jiného. Je potřeba kolo před koupí projet. Hlavně pozor na vratká kola, to je takové kolo, které při nízké rychlosti furt chce jet někam jinam, než chce cyklista.
Vyndat baterku až na výjimky je možno, akorát u některých kol je k tomu potřeba docela zručnost.
A spíš bych doporučil kolo se středovým pohonem, než zadním, je s tím míň práce při případném defektu.

hodnocení

3x

Manželka si koupila městské elektrokolo už před několika lety, tehdy jej prodávalo AutoKelly, ale jak se dívám, dnes prodává naprosto stejné kolo Mountfield - a dokonce o pár tísíc levněji, něž bylo u Kellyny. Mohu doporučit do města, maximálně na cyklostezky, rozhodně to není kolo do terénu. Ale v městě slouží dobře, baterku to má pod nosičem, dá se zamknout, nabíjím to normálně doma

mountfield.cz/...

id
hodnocení

3x
Kluci jste bezva, krásný dárek pro mámu. Koukejte po kole s baterii v rámu, ne na nosiči a s nízkým nástupem, velká kola. Městské kolo bude vyhovovat.
Máma musi kolo před koupí vyzkoušet. Každé kolo má jiný posez, jinak tvarovaná řidítka atd. Jde o to, aby mámu nebolely záda a jízda nebyla za trest.

hodnocení

2x

Vyndat a nabít jde každa baterie v e-kole.

Jinak já i manželka máme městské kola a v pohodě.

moje před 6-ti lety 2700kč

Od ženy 24000kč

Já mám Apache Tanka a žena nějakou skládačku Lovelec.

lovelec.cz/...

doplněno 12.05.24 20:14:

Pardon 27000kč

el
hodnocení

Díky za rady, zatím se mi nejvíc zamlouvá asi to kolo z Mountfieldu. Skládačku asi chtít nebude, doteď jezdí na trekovém kole, asi by si nechtěla zvykat na úplně jiný typ kola.
Jestli středový pohon nebo jiný to je jedno, ona defekt opravit stejně neumí a nikam daleko už nejezdí.

Pozor na kola z Mountfieldu. Je to cena ,,BEZ BATERIE" !.!.!.!

el
hodnocení

Píšou to tam, vyjde teda na 26 tis. +-
liska5

Já mám taky městské kolo z Mountfieldu několik let. Zatím žádná porucha.. Nabízeli dvě varianty kol, vzala jsem ta menší na větší rám. Líp se ovládá a líp nastupuje. Jen ta baterie je v nosiči, čili těžiště výš. Mně to nevadí. Na nabíjení baterii /odemknu/ vytáhnu a odnesu do bytu, jelikož v kolárně není zásuvka. To tak jednou týdně. Když málo jezdím, tak co 14 dní. Dala jsem si na nosič Authoráckou brašnu. Jinak na městském kole nevyvinete tu rychlost, jako na trekovém. To nejde. Stálo mě s doplňky 25 tisíc.

id
hodnocení

0x
Co tak loňský model ekektrokola e-City 1.17? Lze koupit do 25 tis.

hodnocení

0x

Dobrá kola teď prodává Kaufland na Marketplacu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]