Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace hodinek

Od: veronikanagy odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chtěla bych se poradit. Dnes jsem při běhu upadla. Rozbila jsem displej u hodinek. Hodinky mám asi týden. Je nějáká šance aby prošli reklamaci? Případně mám nějákou možnost jak řešit. Pán na infolince mi řekl ať reklamaci zkusím,ale že oni pro tento typ hodinek nemají servis. Ďěkuji moc za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

5x
Vy chcete reklamovat, že jste upadla?
Tak třeba máte velmi dobrou pojistku, která podobné věci kryje..
Pak by to možná také šlo v případě, že Vám nohy při běhu podrazil prodejce hodinek.

hodnocení

1x

Samozřejmě, že je nějaká možnost, jak řešit svoji nešikovnost. Nákupem nových hodinek.

aaa
hodnocení

1x

To už jsoutase prázdniny? Kup si dětský hodinky s namalovanýma ručičkama. A hlavně se dej pojistit sebe na "Na blbost". A nechceš ještě reklamovat hajzl papír, že se protrhnul? Já to dokážu pojistit, ale peníze vybírám předem.

PS- admine, doufám, že mi to nesmažeš, protože žádat tady o radu na podvod není moc košér. To by jsi musel radu na podvod mazat okamžitě taky.

halamus

Nemusí jít o pokus o podvod, třeba kdyby šlo o vysoce odolné hodinky, tak by prodejce poškodení displeje pravděpodobně uznal.

Jinak, jak už tu zaznělo, pojištění. Já jsem měl svého času pojištění, které se (pravděpodobně) vztahovalo i na takovou událost a měl jsem ho od banky jako volitelnou součást k účtu. Pak se cena pojištění zvýšila skoro na dvojnásobek a to jsem pojistku zrušil. Byla to taková pojistka "na blbost", co se vztahovala na ztrátu klíčů a na novou elektroniku.

halamus
hodnocení

0x

To je relativně jednoduché, buď to jsou odolné hodinky pro náročné outdorové sporty, jen jen hodinky na koukání. Záleží na tom, co je v ofiko popisu a návodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]