Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pískající elektromotor u kola

Od: onnndraaa® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mohl bych požadat o radu co se týka zvuku elektromotoru 250W. Vydáva pískavý zvuk, co to muze byt za problem? Dekuji
ukazka zde:
www.youtube.com/shorts/wQ2e_RB77W8

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Přijde mi to jako pískání řízení motoru. To začalo dělat z ničeho nic?

hodnocení

kolo je nové, jezdim na něm chvili. Zvuku jsem si vsiml spiš kdyz uz byla baterie vybitejsi, prijde mi ze to piska trosku vic, ale zkousel jsem to i s nabitou a taky to jde slyset. Spis bych rekl ze to zacalo zniceho nic nebo jestli to bylo uz od novoty a teprve si toho vsiml. Bezny projev to nejsis nebude?
Zas tak vzácné to není, může být na vině provedení motoru, nebo třeba volnější závity vinutí, kdy proudové pulsy ovládání způsobují chvění závitů, nebo se chvěje něco v magnetickém obvodu.

hodnocení

jedna se o jedno z levnych cinskych kol Happyrun x40, tak treba to bude normalni u tak levneho kola, ale je ten zvuk obcas trosku otravny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]